Eesti liit viib läbi koguduseuuringu - osale sinagi

Avaldatud 21.4.2016

Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit korraldab uuringu, mis aitaks paremini mõista adventistide usku ja praktikaid ning tugevdada koguduseelu. Selleks, et uuringust võiks olla võimalikult palju kasu, palub liidu juhtkond küsimustikule vastata võimalikult paljudel koguduseliikmetel, eesmärk on koguda vähemalt 250 vastatud küsimustikku. Väga heaks tulemuseks peetakse seda, kui igast kogudusest oleks vastajaid vähemalt veerand liikmetest (või suuremates kogudustes vähemalt 30 vastajat).

Uuringuküsimuste koostamisel on aluseks võetud peakonverentsi poolt 2013. aastal läbi viidud ülemaailmse adventistide uuringu, milles osales 25 000 koguduseliiget.

Esimeses järjekorras palutakse kõigil, kel võimalik, vastata neile küsimustele elektrooniliselt aadressil sda.ee/uuring2016.

Mõne aja pärast alustatakse täiendavalt paberankeetide kasutamist, kuid esimene eelistus on jõuda võimalikult paljude arvutikasutajateni – nii säästetakse aega vastuste sisestamisel (ja kindlasti jääb ka mõni puu raiumata).

Vastamisel ei ole vaja kusagile märkida oma nime – küsitlus on anonüümne ja pärast uuringu lõppemist ning tulemuste analüüsimist jagatakse tulemusi vaid üldistatult.

Loomulikult võib jagada uuringu linki ka oma sõprade ja pereliikmetega, ainsaks tingimuseks on see, et nad peaksid endid adventistiks pidama. Eelduseks ei ole kuulumine kogudusse, samuti ka mitte regulaarne kirikuskäimine. Tähtis on see, et inimene peaks ennast ise adventistiks.

Küsimuste korral palun julgesti ühendust võtta Jaanus-Janari Kogermaniga aadressil jaanus-janari.kogerman@advent.ee.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat