Mai Meie Ajas

Avaldatud 12.5.2016, allikas Meie Aeg

Mai Meie Aja fookuses on prohvetianni teema. „Prohvetid on sellised inimesed, kes käivad kristliku kiriku juurde samamoodi, nagu nad käisid Vana Testamendi ja Iisraeli rahva juurde,” kirjutab Mervi Kalmus.

Intervjuu rubriigis vaatame enne liidu 39. peakoosolekut koos Eesti liidu esimehe Ivo Käsuga tagasi möödunud tööperioodile. „Väga kenasti on see, et me võime vaadata endast paremale ja vasakule

ning näha hulka inimesi, kellel on südames elada jumalariigile ja teha Jumala tööd. Ja kena on see, et kõiges selles, milles meil on palju puudu, Jeesus ise tahab meid jätkuvalt edasi viia ja noomida ja manitseda ning vajadusel ka karistada, et Ta võiks meid iseenda ette seada säravana nõnda, et meil poleks ei plekki ega kortsu, vaid et me oleks pühad ja laitmatud!” vastas Ivo küsimusele, mis teda kogudusetöö juures rõõmsaks teeb.

Toivo Kaasik küsib Kirjakoha rubriigis, mida õpetab Piibel ja vastab ise: „Kui erinevad inimesed loevad sama teavikut, siis saadud mõtted ja temaatilised kujutluspildid võivad üksjagu erineda. Esile tõuseb arvamuste paljusus. Omavahelise arutelu käigus saab neid siluda, kuid sel juhul kipub jääma domineerima pigem paremate ja aktiivsemate argumenteerijate visioon.”

Pererubriigis saab lugeda viiest viisist, kuidas paluda Jumalat oma abielus osalema. Terviserubriigis kirjutab Merlin D. Burt Ellen White'ist ja vaimse tervise teemast. Toomas Lukk jagab Kasvamise rubriigi lehekülgedel kogemusi kartusest ja armastusest. Kogemuste kotikese keskseks teemaks on seekord palvetamine. Ajakirja viimases tekstis, Epiloogis, kirjutab Marta-Liina Kanter misjonitööle pühendumisest.

Need ja teised teemad maikuu Meie Ajas, mis on kogudustes eeloleval hingamispäeval. Ajakirja kaanehind on 2 eurot, ajakirja saab osta kogudustest üle Eesti ja adventkoguduse e-poest.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat