Ted Wilson pani nurgakivi uuele meditsiinikoolile

Avaldatud 16.5.2016, allikas Adventist Review

Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse president Ted Wilson asetas nurgakivi Rwanda uuele meditsiinikoolile. Kogudusejuhid on öelnud, et sellest koolist võib saada adventkoguduse meditsiinihariduse kroonijuveel.

Nurgakivi pandi paika möödunud neljapäeval, hoonekompleks läheb maksma 6,1 miljonit USA dollarit, see ehitatakse Rwanda pealinna Kigalisse adventülikooli linnakusse.

Kooli ehitamise esimeses faasis ehitatakse ühiselamud, söökla ja külalistemaja – need peaksid ajagraafiku järgi valmis saama 2017. aasta septembris.

„Siin õppivad tudengid ei saa mitte ainult diplomit, vaid nad saavad professionaalse lähenemise elule,“ ütles Wilson oma kõnes Rwanda haridus- ja terviseministrile ning teistele riigiesindajatele. „Nad saavad Jeesuse jalajälgedes astumise diplomi. Jeesus on halastaja samaatrlane. Jeesus on suurim õpetaja. Jeesus on parim arst. Jeesus on meie Päästja.“

Wilson sõnas, et neljapäevane sündmus oli tema ja ta abikaasa Nancy jaoks väga oluline. Nad jõudsid ehitusplatsile otse lennujaamast, kuhu nad olid saabunud 30 tundi väldanud reisilt Laosest Aasias. Wilsonid lõpetavad oma nelja mandrit läbiva seitsmenädalase reisi kahenädalase evangeelse seminariga Rwandas. Seminar algas reedel ja lõpeb 28. mail, mil ristimisele oodatakse 100 000 inimest.

Adventkoguduse haridustöö juhi Lisa Beardsley-Hardy sõnul on ehitatav meditsiinikool adventkoguduse seitsmes. „Sellest koolist võib saada adventkoguduse meditsiinihariduse kroonijuveel,“ ütles ta.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat