Küprosel korraldati linnapargis tervisepäev

Avaldatud 8.6.2016, allikas TEDNews

Küprose poolsaarel Nicosia kesklinnas külastas ühepäevalist meditsiinikliinikut umbes 200 inimest. Linnapargis toimunud tervisepäeva korraldasid seitsmenda päeva adventistide koguduse liikmed. Osalejaid testiti ning neile anti nõu kehakaalu, veresuhkru ja vererõhu osas. 50 inimesele tehti tasuta maniküür, pediküür või said nad massaaži.

See ei ole esimene kord, mil adventistid on pargis positiivset sõnumit jaganud. Märtsis korraldati pargis edukalt kahetunnine kontsert, kus teavitati 5. juuni kliiniku ettevõtmisest. Kontserti kuulas üle 300 inimese, kes nautisid rahvusvahelist muusikat ja näitlejatalente, kaasa arvatud soololauljaid Nocosiast ja Lomassolist.

Koguduseliikmed tegid koostööd pastori dr Branislav Miriloviga, kes ütles: „On imeline kohtuda inimestega seal, kus nad on, ning vastata nende vajadustele. See on väärt kõiki jõupingutusi.”

Küprosel on palju sisserännanud tudengeid kui töölisi erinevaist riikidest. Pühapäeviti naudivad nad oma vaba päeva linna parkides. Pargid on koguduse ja kogukonna täiuslik kohtumispaik, võimalus suhelda ning jagada.

Mõlemal sündmusel said koguduseliikmed uusi sõpru ning jagasid oma lootust Jumalas ja sel ühel päeval said ka need, kes on daamide teenijannad, tunda end daamidena.

Koguduseliikmed andsid ettevõtmisele positiivset tagasisidet ning töötavad nüüd selle kallal, millal korraldada koguduse järgmine üritus.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat