Adventistid palvetavad Istanbuli lennujaama rünnaku ohvrite ja nende lähedaste pärast

Avaldatud 29.6.2016, allikas Adventist Review

Seitsmenda Päeva Adventistide Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika (Middle East and North Africa – MENA) tööpiirkonna president Rick McEdward ütles, et palvetab koos selle piirkonna usklikega nende eest, kes on Istanbuli peamise lennujaama enesetapurünnakute tõttu kannatanud. See rünnak tundus eriti lähedal olevat, kuna sealse piirkonna koguduseametnikud ja nende pered kasutavad sageli just seda lennujaama.

Teisipäeva õhtul toime pandud rünnakutes sai surma 42 inimest ja üle 200 inimese haavata, kui enesetaputerroristid ründasid Euroopa üht hõivatumat lennujaama. Seni ei ole keegi rünnakute eest vastutust endale võtnud.

„Kogudusepere ning MENA kogudusena palvetame tapetute perekondade eest, ja nende eest, kes on haiglates ravil,” ütles McEdward oma kirjas.

„Kuna Istanbul on meie piirkonna peamine lennujaam, siis tundub see rünnak olevat eriti kodu lähedal,” sõnas ta. „Meie töötajad ja pereliikmed kasutavad sageli seda lennujaama.”

„Olen sel kolmapäeval eriliselt tänulik Issandale ja Tema kaitsele, kuna olen selle lennujaama kaudu viimasel paaril kuul reisinud sageli ja viimati pühapäeval, 26. juunil,” ütles üleilmse adventkoguduse president Ted N. C. Wilson oma Facebooki-postituses. „Elu on tõsine ja ajad, mil me elame, on tõsised.”

Wilson ütles ka, et ta palvetab „nende perede eest, kes on kaotanud lähedase, Türgi inimeste ja valitsusametite eest, mis peavad selle traagilise olukorraga toime tulema. Ma palvetan meie koguduse pärast MENA piirkonnas ja nende oluliste tegevuste pärast.”

McEdward sõnas, et ta ei ole teadlik, kas lennujaama rünnakutes sai viga ka adventiste. „Kuid see rünnak on raputanud järjekordselt meie südant.”

„Adventistidena on meid kutsutud kriisides ja tragöödiates kandma valgust,” lisas ta. „Me vaatame iga sündmust kui võimalust elada Jumala armastust ja jagada sõnumit Kristuse tulemisest, misjärel enam ei ole tragöödiaid.”

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat