5. novembril pannakse kokku ülemaailmne ohvriannetus

Avaldatud 24.10.2016

Seitsmenda päeva adventkogudus on üles ehitatud misjonile. Meie misjonikorraldus tuleb Kristuselt, kes käskis meil minna kõike maailma ja kuulutada evangeeliumi kogu loodule (Mk 16:15). Jumala armastuse kuulutamine kogu maailmas on nagu auto – tal on edasiliikumiseks kütust vaja. Meie misjoniannetused on see kütus, mis aitab kõigil misjonitöö aspektidel edasi liikuda. Ilma selle kütuseta jäävad ka parimad kavatsused nõrgaks ja poolikuks.

Meie kogudust ühendab üleskutse misjonitööd toetada. Kuid vaid vähesed meist teavad, mis päriselt meie misjoniannetustest saab, kust see raha tuleb ja kuhu läheb. Meie misjoniannetused toetavad misjonitööd selle eesliinil, st riikides, kuhu siiani ei ole veel jõutud, ja suurlinnades. Nende vahendite abil ehitatakse ja toetatakse koole, luuakse kogudusi, kirjastatakse jagamiseks mõeldud kirjandust sadades erinevates keeltes. Ehk teisisõnu – meie annetused teevad kõike seda, mida meie kümnis ei suuda.

Sellel aastal on veel kaks erilist hingamispäeva, mil saame otseselt toetada misjonitöö edendamist teistes maailma piirkondades. 5. novembri hommikune korjandus on iga-aastane ohvriannetus ja see toetab globaalmisjoni pioneere, kes ennastsalgavalt keerulistes piirkondades töötavad. See on meie võimalus nende inimeste ohvrimeelsusele vastata, andes heldelt vahendeid globaalmisjoni toetuseks. Teiseks eriliseks annetuseks on kvartali viimasel hingamispäeval, 31. detsembril kokku pandav 13. hingamispäeva annetus, millega sel korral toetatakse misjonitööd meie naaberdivisjonis Inter-Euroopa divisjonis. Kellel on soovi misjoniannetuste kohta rohkem teada saada või interneti teel annetada, saab seda teha veebileheküljel https://giving.adventistmission.org/.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat