Rahvusvahelisel tehnoloogiakonverentsil otsiti viise misjonitöö edendamiseks

Avaldatud 27.10.2016, allikas Adventist Review

Adventkoguduse Boliivia ülikooli tudengite meeskond võitis adventkoguduse koguduse poolt sponsoreeritud tehnoloogiaauhinna selle eest, et nad arendasid rakenduse, mis toetab kohalikke kirjandusevangeliste.

Meeskonnale anti auhind kätte esimesel rahvusvahelisel adventistide tehnoloogiakonverentsil, auhinna suurus oli tuhat USA dollarit. Konverentsil osales umbes 250 IT-tudengit.

Kokku osales võistluses 11 meeskonda Boliiviast, Brasiiliast, Peruust ja Hispaaniast, kahepäevasel „adventistide häkkimismaratonil” pidid nad ehitama prototüübid, mis aitaksid lahendada adventmisjoniga seotud probleeme.

Võitjameeskond töötas välja nutirakenduse, mis aitab Boliivia uniooni kirjandusevangeliste nende töös. Üks selle äpi funktsioon on arvutada välja, kui palju raamatuid peab evangelist müüma, et saavutada oma finantseesmärk.

Auhinnaraha panid välja Adventist Institute of Technology ja kaks Boliivia kogudust.

Brasiilia São Paulo adventkoguduse ülikooli professor Lourdes Gonçalves ütles, et konverents andis tudengitele väärtusliku kogemuse, aga ka professoritele, kes samuti osalesid.

Konverentsil uuriti lahendusi, kuidas tehnoloogia saaks aidata kaasa koguduse missiooni edendamisel levitada evangeeliumi. Üks väljundeid oli "häkkimismaraton" tudengitele, teine väljund oli seitsme adventülikooli professorite ja inseneride ettekanded selle kohta, kuidas toetada tarkvaraarenduse, tehisintellekti, andmeteaduse ja äriteaduse kaudu adventmisjonitööd.

Järgmine rahvusvaheline adventkoguduse ülikoolide tehnoloogiakonverents o 2017. aasta augustis Tšiilis.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat