10-päevane palveaeg 2017

Avaldatud 23.12.2016

Tere tulemast 10-päevasesse palveaega!

Nende kümne aasta jooksul, mil kogudus on iga aasta alguses kümme päeva palvele pühendanud, oleme näinud paljusid Jumala imesid. Püha Vaim on toonud elustumist, pöördumisi, uuenenud misjonitöö indu ja paranenud suhteid. Palve on tõesti uuenduste alguspunktiks!

Me usume, et nii sinu elu kui ka nende inimeste elu, kelle eest sa palvetad, muutuvad, kui sa ühined oma koguduseperega palves Püha Vaimu väljavalamise eest, keda Isa on lubanud palujaile anda. 

Meie palveaja teema: elav pühamu

2017. aasta kümnepäevase palveaja jooksul läheme üheskoos pühamusse ning vaatame, missuguseid õppetunde me saame sellest omandada. Pühamu teemat tuleb hoolikalt õppida, kuna see on üheks meie usu ja lootuse alussambaks. See näitab meile tööd, mida Kristus meie eest teeb. See avaldab meile Tema iseloomu. Ja ühtlasi räägib see meile, mida Kristus meilt ootab ja kuidas me peaksime siin maal elama. See tuletab meile meelde, et peaksime elama igaviku perspektiiviga ja et iseenesest ei suuda me midagi teha. Ainult tänu Kristusele ja Tema ohvrile antakse meile meie patud andeks ja me saame osa Tema õigusest.

Soovitusi palveajaks

  • Palvetage lühidalt – ühel teemal vaid lause-paariga. Siis laske teistel palvetada. Igaüks võib palvetada nii mitu korda, kui ta soovib, just nagu vestluses.
  • Ärge peljake vaikust, kuna see annab igaühele võimaluse kuulata Püha Vaimu häält.
  • Vaimu juhtimisel laulude laulmine on ka suureks õnnistuseks. Teil ei ole selleks klaverit vaja, ilma instrumentideta on ka sobilik laulda.
  • Selle asemel, et kasutada hinnalist palveaega palvesoovidest rääkimisele, lihtsalt palvetage neid. Siis võivad ka teised teie palvesoovi eest paluda ja toetuda tõotustele, mida teie vajadus nõuab.

Palveta seitsme eest

Kutsume sind üles palvetama nende kümne päeva jooksul eriliselt seitsme inimese eest, et nad Jumalaga lähedasemaks saaksid. Nendeks võivad olla sugulased, sõbrad, töökaaslased, naabrid või lihtsalt tuttavad. Võta aega ja küsi Jumalalt nõu, kelle pärast sa palvetama peaksid. Palu Jumalalt, et ta paneks need inimesed sulle südamele. Küsi Temalt, mida sa saaksid nende inimeste heaks teha pärast seda palveaega, et näidata neile Jumala armastust.


Kutsume kõiki koguduseliikmeid üles iga päev kokku saama ning ühiselt palvetama ning Jumalaga suhtlema. Materjalide vaatamiseks vajuta siia.

Tõesti, taas ma ütlen teile, kui iganes maa peal kaks teie seast on ühel meelel mingi asja suhtes, mida nad iganes paluvad, siis nad saavad selle minu Isa käest, kes on taevas.

Mt 18:19

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat