Adventistid praktiseerivad kõigi liikmete kaasatust Lähis-Idas koristades

Avaldatud 30.12.2016, allikas Adventist News Network

Adventkiriku liikmed Araabia Ühendemiraatides koristasid avaliku ranna

Üle viiekümne Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse liikme ühinesid Araabia Ühendemiraatides Sharjah linnas, et koristada Al-Qasba rand, mis on üks väheseid avalikke randu Araabia Ühendemiraatide suuruselt kolmandas emiraadis.

Pühade lähenedes arutasid kiriku liikmed omavahel, mida nad oma kogukonna heaks teha saaksid. Sooviti leida lihtsat moodust, kuidas palju inimesi kaasata. Nii tekkis mõte puhastada koht, mis on kohaliku kogukonna liikmetele oluline.

Koguduseliikmeid innustati ka oma sõpru, töökaaslasi ja naabreid kogukonna teenimisse kaasama.

Kirik hoolitses selle eest, et igal inimesel oleks seljas helkurvest Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse logo ja nimega eesküljel ning emaili aadressiga selja peal. Kui vabatahtlikud prügi korjasid, jäid paljud möödakäijad seisma ning uurisid vestidel olevaid kirju.

„Samal ajal kui me rannal prahti korjasime, tulid inimesed lähemale, et meiega rääkida ja tulid meile isegi appi,“ rääkis Akhan Awungashi, Sharjah adventkoguduse vanempastor.

Pärast kogukonna teenimist kutsusid koguduse liikmed oma sõpru ühisele söömaajale.

„Üks naine, kes oli pärit Egiptusest, küsis, kuidas ta saaks meie grupiga liituda. Nii kutsusime teda järgmisele aastalõpu programmile,“ ütles Awungashi. „Ta lubas kindlasti tulla ning ka oma abikaasa kaasa võtta.“

Sharjah kiriku juhatus hääletas selle poolt, et koguduse kõigi liikmete kaasatuse programmi raames aasta külmemal ajal oktoobrist kuni maikuuni igal kuul üks kogukonna abistamise üritus ette võtta. Kiriku pastor loodab, et veelgi rohkem inimesi liitub nende ettevõtmisega.

„See on oluline programm, mille abil saab kogudus kogukonda mõjutada,“ ütles Awungashi.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat