Tšiili filosoofiaprofessor leidis adventismi läbi mõjukeskuse tervisesõnumi

Avaldatud 6.1.2017, allikas Adventist World

Tšiili Katoliku Ülikooli endine filosoofiaprofessor ühines Seitsmenda Päeva Adventistide kogudusega, kui tema naabruskonna mõjukeskus pakkus kursusi tervislikust söögitegemisest – ning võimalust õppida viiulit.

Francisco Rozas Bravo ütles, et mitmeid aastaid möödus ta kohalikust adventkirikust niimoodi, et see ei püüdnud tema tähelepanu.

Lõpuks oli tulnud aeg teha otsus: peale õppimist ja osalemist koguduses, Rozas ristiti 3. detsembril.

Ühel päeval tulid tema ja ta naine tagasi nende igapäevastelt sisseostudelt. Silt kiriku ees pakkus „Tervisliku toitumise kursust“, millele paar ennast kirja pani, teadmata millist elumuutvat efekti tekitab nende kontakt Seitsmenda Päeva adventistidega. Nad kohtusid noore Tšiili adventülikooli lõpetanuga, kes innustas Rozas’i registreeruma ka viiuli töötuppa, mis samuti toimus selles keskuses. Aja jooksul võitis õpilane Rozas’e usalduse ja pakkus professorile piibliõpet.

Religioon ei olnud Rozas’ele võõras: aastate jooksul oli ta õppinud mitmeid religioosseid filosoofe, lõpetades Tšiili Ülikooli programmi, millega ta teenis tunnustust sellel alal.

Lõpuks oli tulnud aeg teha otsus: peale õppimist ja osalemist koguduses, Rozas ristiti 3. detsembril, samal päeval, mil toimus seminar, mis tõstis esile noorte Tšiili adventistide kogemusi seoses programmiga „Üks misjoni aasta“.

Mõjukeskustele pandi algus 2016. aastal Santiagos, Tšiilis, töötamaks välja tegevusi ja kursusi, millega aidata kogukonda. Praeguseks on rohkem kui 500 inimest  osalenud tegevustes tervise, toidu, hariduse, arvutioskuste kui ka muusika teemal.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat