Eestlased saavutasid Soome Piibli -ja pallipäevadel esikoha

Avaldatud 8.2.2017

27.-29. jaanuaril viibis Soomes kaks võistkonda Eestist, et osaleda sealsetel Piibli- ja pallipäevadel. Lisaks eestlastele ja soomlastele oli osalejaid ka teistest Skandinaaviamaadest ning kohal oli võistkond Inglismaalt, Newboldist.  Ürituse peakõnelejaks oli Fredrick Iloegbune Newboldist.

Eestist osales segavõistkond Pere Felix ning Tallinn III kogudus.

Pärnumaa poiss Kalvi Sommer osales Soome Piibli- ja pallipäevadel juba neljandat korda.

„Viktoriin oli päris huvitav, kogu Piibli peale põhimõtteliselt,“ kommenteeris Kalvi toimunud viktoriini. Viktoriin toimus Kahoot! keskkonnas. Kokku oli umbes 30 küsimust ning küsimustele vastamiseks oli aega 30 sekundit. “Mida kiiremini vastuse võistkond ära saatis seda rohkem punkte õige vastuse eest sai ja lisaks andsid boonuseid ka mitmed õiged järjestikused vastamised,“ lisab ta.

Viktoriinis osales 16 võistkonda ja võrkpallimängus 13 võistkonda. Kalvi arvab, et võistkondi oleks võinud rohkem olla. „Muidugi sellepärast ei olnud mängudest puudust. Süsteem oli hästi üles ehitatud ning meil õnnestus mängida 9 mängu.“

Kalvi hindab nii enda kui meeskonna Pere Felix sooritust õnnestunuks. „Minu jaoks oli selle Soomes käigu mängud ilmselt ühed paremad. Muidugi meil läks ka väga hästi, võitsime kõik kolm karikat.“ Esimest korda Soome Piibli- ja pallipäevade ajaloos õnnestus ühel võistkonnal võita kõik kolm karikat- esikoht viktoriinis, esikoht võrkpallis ning saavutada üldvõit. „Ma isiklikult olen Soomest koju tulnud varem 2. ja 3. kohaga ja nüüd tuli lõpuks 1. koht ka ära!“, rõõmustab Kalvi.

Eestis saavad kõik võrkpallisõbrad palli mängida aprillis toimuvatel pallipäevadel.

Pildid: Suomen kristillinen yhteiskoulu

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat