Pildi lugu: Myanmar

Avaldatud 20.5.2017, allikas Adventist Mission

Larpwe (lah-pway) mäletab, kui ta lähenes sellele väiksele külale esimest korda. Ta ei teadnud, kuidas inimesed teda vastu võtavad, kuid ta astus enesekindlalt edasi. Käes põllutööriistad, läks ta esimese maja juurde ning küsis elanikelt, kas nad vajavad põllumaal abi.

Globaalmisjoni pioneer kasvas üles Myanmaris, mida teatakse ka Birma nime all, mitte kaugel külast, kuhu ta nüüd oli tulnud. Aga siin külas ei teadnud veel mitte keegi Jeesust.

Kaks aastat on möödunud ning Larpwe töötab ikka veel sealsamas külas. Isegi pärast õnnetust silmaga on tema töömeetod lihtne: aidata inimesi, sõbruneda nendega ning siis rääkida neile Jeesusest.

Olles töötanud tunde ja tunde põldudel koos külaelanikega, on Larpwe jaganud Piiblit juba enamusega neist. Selle tulemusena on Jeesuse vastu võtnud oma Päästjana 45 inimest ning paljud on huvitatud.

Nad kogunevad Larpwe kodus igal hingamispäeval Jumalat teenima. Samuti saavad nad kokku nädala sees. Palun mõelge nende külaelanike peale, et nad kasvaksid oma usuteel. Palvetage, et teisedki külad Myanmaris saaksid kuulda päästesõnumit.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat