Laste Rõõmuhommik Pärnus

Avaldatud 15.6.2017, autor Maarit Kiviselg

Seoses adventkuulutuse Eestisse jõudmise 120. aastapäeva ja 1. juunil peetava lastekaitsepäevaga toimus pühapäeval, 4. juunil Pärnu adventkiriku esisel alal  lastele misjoniüritus: Laste Rõõmuhommik. Ürituse korraldajaks oli koguduse liige Virve Toom. Kaasatud olid lasteõpetajad, koguduse noored ja Päästeamet. Päästeameti poolt oli tulnud lapsi rõõmustama laste poolt tuntud ja armastatud  tuletõrjekoer Nublu, kes koos oma abilistega ohutuseteemalisi materjale jagas. Laste Rõõmuhommiku käigus said lapsed õhupalle, millel adventkuulutuse 120. aastapäeva logo, komme, vaimulikke lasteraamatuid ja järjehoidjaid. Vanemad said valida kirjandust, mis mõeldud täiskasvanutele. Lastel oli võimalus ka meisterdada, mida väga paljud poisid – tüdrukud rõõmuga kasutasid. Nii said lapsed kaasa ka omavalmistatud inglikese.  Loomulikult  võis iga soovija näha  kirikirikuruume ka seestpoolt .

Kolme tunni vältel said Pärnu adventkoguduse kontaktandmetega visiitkaardi omanikeks ligi 200 täiskasvanut. Mitmega neist tekkis võimalus ka pikemalt vestelda.

Möödakäijate suhtumine toimuvasse oli positiivne ja toetav. Kui hommik ei lubanud just kõige meeldivamat ilma, siis vahetult enne ürituse algust tuli päike  pilve tagant välja ja ettevõetust kujunes tõeline laste rõõmuhommik. Jääb üle ainult ürituse kordamineku eest Jumalat tänada.


Kui soovid oma koguduse jaoks 120. aastapäeva logoga õhupalle, võta ühendust vallo.poldaru@advent.ee

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat