Liidu nõukogu koosolekust - 19.06.2017

Avaldatud 26.6.2017

19. juunil kogunes liidu nõukogu oma korralisele koosolekule, mis toimus seekord Samliku laagrimajas. Eelneval päeval oli talgukorras Samlikul tööd tehtud ning see oli hea võimalus nõukogul vaadata laagripaiga arengut ning rääkida selle tulevikust.

Uniooni töökorralduse ettepanekuid arutanud komisjoni tutvustas kolme võimalikku tegutsemismudelit. Unioonile edastatakse ettepanekud siis, kui mõtted saavad lõpuni paberile vormistatud ja siis liidu nõukogu poolt heaks kiidetud.

Liidu nõukogu nimetas auditikomisjoni. Auditikomisjoni ülesanne on üle vaadata audiitori märkused ning liidu juhtkonna vastused neile ning vajadusel teha liidu nõukogule omapoolseid soovitusi.  Komisjon valiti koosseisus Tanis Kulp (esimees), Veljo Lobjakas ja Viktoria Laanelind.

Seekordne nõukogu koosolek oli eriline selle poolest, et toimus kohtumine Viljandi koguduse nõukogu esindajatega. Viljandi koguduse nõukogul oli palutud saata oma esindajad, et väljendada oma seisukohti seoses Virve Toomi määramisega piiblitööliseks Viljandi koguduses.

Pärast kosutavat lõunapausi Kurgjal vaatles liidu nõukogu Terve Elu keskuse arengut ning planeeritud eelarvekalkulatsiooni ning saadi ülevaade tegevustest ja teenustest, mis juba käivad. Lisaks tulid mõned muutused SA Kristlik pere- ja tervisekeskus juhtimises. Juhatus jätkab uuendatud koosseisus: Allan Randlepp (juhatuse esimees), Inna Kangur ja Angelika Käsk. SA nõukogu liikmed on liidu ametnikud Ivo Käsk, Virve Toom ja Jaanus-Janari Kogerman.

Üheks päevakorrapunktiks oli üle vaadata ja hinnata liidu tegevuskava täitmist ning selle edenemist. Et meie ühiseid eesmärke meelde tuletada, vaata liidu tegevuskava aastateks 2017-2020 siit.

Kuigi vahepeal isegi sadas, oli ilm õues väga kutsuv ning koosolek jätkus õues päiksepaiste käes.

Lõpuks on leitud Samliku laagripaiga projekteerija, kelleks on Visahing Designer Agency OÜ. Esimeseks eesmärgiks on saada roheline tuli ehitustööde alustamiseks, et peamaja renoveerida ning laiendada.

Jõhvi kogudus on jätkuvalt tegemas muutusi oma küttesüsteemi automatiseerimiseks ning liidu nõukogu otsustas toetada tööde jätkamist 500 euroga.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat