Projekt „Suur Võitlus“ Lääne – Indoneesias

Laupäeval 19. novembril Lääne – Indoneesia Uniooni missioonina startis projekt „Suur Võitlus“.

Kõige suurem kogudus Jakartas, kirik Hariono mäel, mis asub uniooni hoones, oli inimesi täis.

Teenistust külastasid kiriku juhid ja lihtliikmed liidust, misjonist, meie asutustest ja kohalikest kogudustest. Üheks teenistuse eredaks eripäraks oli eratrükikoja omaniku Wimpy Ibrahim´i võimas tunnistus sellest, et ta annetas isiklikult projekti jaoks 500 tuhat eksemplari raamatut „Suur Võitlus“.

Ibrahim rääkis sellest raamatust ja kutsus kohalolijaid üles lugema seda. Ta näitas neile oma raamatut ja selles allajoonitud kohti. Kirjastaja luges mõned kohad ette ja õhutas igaüht uurima seda raamatut. Ta samuti kutsus üles kohalolnud ärimehi annetama veel suurema koguse raamatute trükkimiseks. Äkki tõusis üks ärimees koos oma naisega ja lubas trükkida täiendavalt 20 tuhat raamatut „Suur Võitlus“. Peale sellist algust koguduseliikmed astusid ette ja omandasid raamatuid levitamiseks. 500 tuhande
raamatu üldsumma on 1,5 miljonit dollarit. Need trükitakse sellise kvaliteediga paberile, et USA- s oleks neid võimalik ilma raskusteta müüa 10 dollari eest. Kuid koguduseliikmetelt küsitakse raamatu eest 5000 india ruupiat (0,65 dollarit).

„Suur Võitlus“ trükitakse traditsiooniliselt pealkirja all „Kemenangan Akhir“, mis tähendab
indoneesia keeles Lõplik võit. Selline nimetus on Indoneesia adventistidele meelepärasem ja seepärast nad otsustasid selle alles jätta.
Me trükime veel rohkem raamatuid peale esimest tiraaži. Kui selle maa adventistidest ärimehed ühinevad, siis trükitakse ja jagatakse inimestele veel rohkem raamatuid.

Palvetage, et 500 tuhande raamatu levitamise tulemusena Jumal tooks kogudusse 500 tuhat inimest.

Lõuna Aasia – Vaikse ookeani divisjoni president Alberto Gulfan, Jr.