„Suure võitluse“ ainetel loodav seriaal pälvis treileri eest auhinna

Seitsmenda päeva adventistide koguduse produtseeritud filmitreiler pälvis tähelepanu Ameerika Ühendriikides Hollywoodis toimunud I iga-aastasel Geekie Awards´ide jagamisel. Geekie Awards tunnustab parimaid filmitreilereid, indieraamatuid, graafilisi romaane, lühifilme ja palju muud.

Adventkoguduse ühe rajaja Ellen G. White´i olulisema teose „Suure võitluse“ põhjal vändatav internetiseriaal kannab pealkirja „The record keeper“, selles on lavastatud hea ja kurja vaheline eepiline võitlus. „The record keeper“ võitis auhinna parima filmitreileri kategoorias.

Režissöör Jason Satterlund ja produtsent Garrett Caldwell võtsid auhinna vastu koos näitlejate Aris Jusoni ning Jelynn Sophiaga. Auhinnatseremoonia toimus Avalonis, mis on Hollywoodis märgilise tähendusega paik.

„On suur au siin olla,“ ütles Satterland auhinna kättesaamisel. „Meil on rõõm võtta vastu auhind seeria eest, mis ei ole veel valmiski saanud.“

Seriaali filmimist jätkatakse oktoobris, ütles produtsent. „Me sooviksime teile näidata juba kogu filmi,“ ütles Caldwell, tunnustades kaasprodutsentide Benjamin Schouni ja Delbert Bakeri (ülemaailmse adventkoguduse asepresidendid) ning kaasautori Rajeev Sigaminey tööd.

„The record keeper“ räägib loo kahest inglist, Cardanist (JuneSsoo Ham) ja Larusest (Dennis Hill), kes püüavad pärast kodusõja puhkemist oma sõprust alal hoida. Nende kõrval püüab kolmas hingel, Raina (Lindsay Frame) sündmuste käigul silma peal hoida ja selles kaoses korda luua.

Seriaali treileris saab näha, kuidas ingel Raina reageerib sellele, kui mäss jõuab planeedile Maa. Seriaalis mängitakse läbi raamatu „Suur võitlus“ peamised teemad. Koguduse juhid ütlesid, et „The record keeper“ paneb kaasa mõtlema need inimesed, kes muul moel „Suure võitlusega“ üldse kokku ei puutuks, ega ka Piibliga.

„Ellen White´i kirjeldused „Suures võitluses“ muudavad Pühakirja veenvad jutustused veelgi olulisemaks,“ ütles Caldwell. „Paljud inimesed tunnevad selle projekti tulemusel huvi White´i kui isiksuse, aga ka tema kirjutiste vastu. Me peame neid lugusid ka sel viisil jutustama.“

Filmi treilerit saab näha aadressil http://www.thegeekieawards.com/the-record-keeper-2/

Filmil on olemas ka oma Facebooki lehekülg.

Suure Lootuse projekti raames kutsusime kõiki 7 päeva tagasi osalema ühises „Suure võitluse“ lugemises. 1. septembrist 12. oktoobrini (mil Suure Lootuse projekt kogudustele lähemale jõuab) on 42 päeva. Raamatus „Suur võitlus“ on 42 peatükki. Iga päev kirjutatakse ühe peatüki ülevaade ka lehele lifeconnect.ee. Seitse peatükki on läbi, 35 veel ees. Kindlasti ei ole veel hilja liituda. Kui raamat on läbi loetud, riputame üles selle põhjal koostatud viktoriini.

Tõlgitud ja kohandatud Adventist News Newtworki kodulehelt