Adventist Identity Eestis 12.–14. oktoober Haapsalus

Avaldatud 10.9.2018

Adventist Identity Eestis
12.–14. oktoober Haapsalu adventkirikus

Oled sa kunagi mõelnud, kes sa oled?
Mis mõjutab sinu identiteeti?
Kas selleks on su sõbrad?
Sinu välimus?
Sinu kodulinn?
Sinu usk? 

Ilmselt kõik see ja palju muid asju. Sellel üritusel soovime aru saada, kuidas usk ja identiteet on omavahel seotud. Mida tähendab olla adventist? Kas see tähendab, et sa ei tööta laupäeval? Kas see tähendab, et sa ei joo alkoholi? Kas see tähendab, et sa armastad Jeesust? Kas see tähendab midagi rohkemat? Või vähemat?

12.-14. oktoober võtame üheskoos aega, et arutada neid küsimusi ja leida meie identiteet. Kõnelejateks on Ty Gibson ja Tihomir Lazic, kellega koos vastame nendele küsimustele.

Üheskoos vaatame otseülekannet Newboldis toimuvast üritusest. Vaheajad on täidetud eestikeelsete töökodade ja puhkehetkedega.

Majutus

Ürituse ajal on võimalik ööbida kiriku erinevates ruumides enda mati ja magamiskotiga. Kiriku juures on olemas pesemisvõimalused. Kiriku juures ööbimine on tasuta.

Kellel aga nõudmised või vajadused suuremad, siis erinevaid majutuskohti on võimalik leida siit:
http://www.visithaapsalu.com/kategooria/majutus/

Toitlustus

Ürituse ajal on meie enda kokk Lidia Lõbus valmistamas meile süüa. Et süüa saada, märkige registeerimisel, milliseid toidukordi soovite. Kogu ürituse toitlustus maksab 15 eurot.

Samuti on võimalik oma toidu peal olla. Ning pühapäeval ka ise väljas söömas käia. Aga soovitame siiski ürituse enda toitlustust.

Vajalik registreerumine!

Registreerimine on avatud aadressil registreeri.advent.ee

Registreerimine sulgub 10. oktoober 23.59

 

Rohkem infot: Mairo Tutk 56965296, mairo.tutk@advent.ee

Jaga Facebookis
Kaart