16. juuli - 20. juuli - Eestikeelne noortelaager Piusal

Avaldatud 1.7.2008

Noortelaager 2008 „Täna otsustan mina!?“
16.-20. juulil Lindoras Piusa jõe ääres

Laager algab kolmapäeva õhtul ning lõpeb pühapäeva lõuna ajal.

Laagri teema „Täna otsustan mina!?“ kajastab ühe tubli noore inimese identiteediotsingut: Miks uskuda? Miks olla kristlane? Ja miks adventist? Miks teha seda ja toda mitte? Kas olen tuulelipp või põhimõtetega inimene? Seda kõike otsustad lõppude lõpuks sina!

Kui sul on küsimusi, siis on see sulle. Kui sul ei ole ükskõik ja sa ei taha olla tuulelipp, siis võta osa. Kui soovid olla paremini võimeline oma tõekspidamisi väljendama, siis siit saab. Paneme oma kõvemadki pähklid tangide vahele. Kaevame välja kõhklused ja kahtlused ning otsime selgust.

Neljapäeval ja reedel kena seiklust ja aktsiooni, pühapäeval traditsioonilised Rammumees ja Vägev Piiga. Laupäeval tähistame muuhulgas Piusa noortelaagrite 25. aastapäeva. Neljapäeval on külla lubanud tulla ka füüsikaõpetaja Oskar Noorkõiv Viljandi kogudusest ning tal on juba ühtteist ebaharilikku kaasas.

Igal päeval rohkesti muusikat ja ühislalulu koos vaba lavaga. Suitsusauna, lõket jne. Laagrirahvas jaguneb tiimideks ning peale toimetuste toimetamise võtame üksteiselt mõõtu ka.

Toitumisega on nii, et eelregistreerunud saavad osa laagri ühisest söömisest. Neljapäevast laupäevani on 3 ühist söömaaega päevas ja pühapäeval hommikusöök. Hommikusöögi hind kohapeal on 20 kr, lõuna- ja õhtusöök kumbki 30 kr.

Laagrimaks on 100 kr neile, kes saabuvad kolmapäeval või neljapäeval ja 75 kr neile, kes saabuvad reedel, laupäeval või pühapäeval. Kehtivad väikesed soodustused ühest perest tulijaile ja väiksematele lastele.

Kes soovivad ööbida voodis turismitalu linade vahel, neil on võimalik broneerida voodikoht hinnaga 250 kr öö või terve 4-kohaline tuba hinnaga 1000 kr öö. (Eelistatud on need, kes broneerivad terve toa ja/või terve laagri aja.) Broneerimiseks võta hiljemalt 15. juuniks ühendust Karmeniga (5061569 või kamme (at) lap.ee).

REGISTREERUMINE ON LÕPPENUD. OSAVÕTUTASU ON VÕIMALIK MAKSTA KOHAPEAL.

Üks võimalus on kohalejõudmise juhend leida regio.ee kaardilt. Lihtsalt pane otsingusse "Piusaveere talu" ja leiadki koha. Teine võimalus on kasutada allpool asuvat Google'i kaarti.

Kui oled teel ja vajad juhendamist, helista Ivole 5545427.

Täiendatud infot otsi siitsamast!

Küsimused seoses noortelaagriga saada aadressil ivo.kask (at) advent.ee.

Jaga Facebookis
Kaart