Ehitusfondi annetus Jõgeva kogudusele

Avaldatud 2.3.2019

Eelmine aasta oli Jõgeva adventkoguduse hoone jaoks murranguline. Lahkete annetajate abiga sai hoone endale uue välisfassaadi. Välja vahetati voodrilauad, mille alla lisati ka soojustus. Ette paigaldati uued aknad. Lõpptulemusena on koguduse hoone saanud esindusliku välisilme ning korraliku kaitse ilmastiku mõjude eest. Annetaja ja talguliste abiga sai ka kõrvalhoone endale uue katuse. Lisaks on koguduseliikmed oma jõududega korrastanud palvelat seestpoolt. Tänu lahkele annetajale õnnestus soetada ka uued toolid.

Varsti on vaja aga ette võtta järgmine töö — sanitaarruumide ehitus. Praegusel hetkel tuleb külalistel kasutada välikemmergut, mis asub kõrvalhoones. Kogudusehoones sees on sanitaarruumide jaoks koht kunagise panipaiga näol olemas, kuid ruum vajab põhjalikku ümberehitust. Lisaks tuleb rajada ühendus praegu vaid maja vundamendini ulatuva veevõrguga.

Jõgeva kogudusepere kutsub üles seda ehitusprojekti rahaliselt toetama. 23. märtsil Eesti adventkogudustes kogutav Liidu ehitusfondi annetus lähebki just Jõgeva kogudusehoone sanitaarruumide ehituse toetuseks. Soovi korral võib annetuse teha ka otse Jõgeva koguduse pangakontole: EE642200221048897957 (Swedbank) või EE541010220051071010 (SEB).

Suur tänu teie toetuse eest!

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Loe lisaks