Noortelaager 2015

Avaldatud 25.6.2015

29. juuli - 2. august Kuuri talus Põltsamaa külje all.

Registreerimine avatud 21. juuli õhtuni aadressil registreeri.advent.ee.

NB. Registreerimistähtaega on pikendatud 21. juuli õhtuni!

Laagrimaks on 20-30 €. Leibkondadele kehtib soodustus, samuti ka mittekristlasest sõbrale. Üheks päevaks tulijatele on ilma toitlustuseta tasuta. Täpsem info registreerimise lehel.

Laagris räägime tunnistamisest ja sellest, kuidas saaksime olla Kristuse saadikud tänapäevases maailmas. Kogu laagri vältel toimub meil videoprojekt, kus laagrilised saavad grupitööna teha tunnistamise teemal videoklippe. Õhtuti käime saunas ja veedame aega lõkke ääres. 

Kellel ei ole võimalik tulla kogu nädalaks siis tasub kindlasti tulla nädalavahetuseks laupäeval toimuvale jumalateenistusele, ristimisteenistusele ning õhtusele kontserdile. Pühapäeval saavad laagrilised taas osa võtta traditsioonilisest Rammumehe ja Vägeva Piiga võistlusest. 

Kõnelejast: 

Markku Heinänen on pastor Soomest, kes noorena on töötanud vabatahtlikuna Lõuna-Ameerikas. Ta on koostööd teinud Maranatha Volunteers International programmiga ja selle kaudu löönud kaasa haiglate, kirikute ja koolide ehitamisele üle terve maailma. Soomes on Markku varem olnud ADRA juht ning vastutanud Sympatia-keräys programmi üle (programmiga toetatakse abivajajaid Keenias, Nepaalis, Vietnamis ning ka Soomes). Markku on enamus Eesti kirikuid külastanud juba siis kui Eesti veel vaba ei olnud. Ta on aidanud kaasa ka Haapsalu kiriku ehitamisel. 

Markku abikaasa ja neli tütart on samuti aktiivsed kaasa lööma kogudusetöös. Tema kaks tütart on ka käinud vabatahtlikuna töötamas Costa Ricas, Argentiinas, Keenias ning Kasahstani

Ürituse kava asub siin: Noortelaagri kava 2015

Laagris näeme!

Jaga Facebookis
Lingid
Kaart
Vaata lisaks