Balti uniooni tervisemisjoni suvelaager

Avaldatud 21.3.2016

REGISTREERIMINE KESTAB KUNI 30. juunini

Sellel suvel on soovijatel ainulaadne võimalus osaleda Balti uniooni tervisemisjoni suvelaagris Rezeknes Lätimaal. Laagris tutvustavad meile adventkoguduse tervisekuulutust dr Fred Hardinge peakonverentsist, dr Torben Bergland Trans-Euroopa divisjonist ja Linda Horner LIGHT-organisatsioonist. Ilmutuse ja Taanieli raamatu saladustesse aitab süüvida Andres Ploompuu. Linda Horneri juhendamisel omandame oskusi ka selles vallas, kuidas aidata inimesi meie ümber, et nemadki võiksid saada osa sellest valgusest, mida Jumal meile on andnud ja võiksid olla tervemad, õnnelikumad ning võiksid leida igavese lootuse, mis viib kaugemale sellest lühikesest maapealsest elust.

Ellen White on kirjutanud: „Kui sa väärtustad tervist kui õnnistust, ja soovid austada oma elu Autorit, siis õpi elama kuulekuses nendele seadustele, mis on sinu olemusse istutatud Kõrgema Taeva poolt".

Rõhutades meie missiooni tähtsust, ütleb ta: „Iga kogudus peaks olema kristlike töötegijate kool. Selle liikmeid tuleks õpetada, kuidas anda piiblitunde, kuidas juhtida ja õpetada hingamispäeva kooli klassi, kuidas parimal viisil aidata vaeseid ja hoolitseda haigete eest, ja kuidas töötada nende heaks, kes ei ole pöördunud. Seal peaks olema tervisekoolid, toiduvalmistamise kursused ja koolitused kristliku abistamistöö erinevates harudes. Mitte üksnes õpetamine ei peaks seal olema, vaid ka tegelik töö kogenud juhendajate käe all. Õpetajad näidaku teed, töötades inimeste keskel ja teised ühinegu nendega, et õppida nende eeskujust. Eeskuju on väärt märksa enam kui paju juhtnööre.”

Nüüd, kui selline õppimisvõimalus on avanenud, kutsun sind üles kasutama võimalust. Kui sinu südames on tekkinud soov osaleda, siis kanna see mõte palves Jumala ette. Kui see on Tema tahtmine, siis Ta avab sulle selle võimaluse. Rohkem informatsiooni kursuse kohta ja samuti selle kohta, kuidas oma osalemissoovist teatada, leiad advent.ee kodulehelt.

„Tõeline kristlane on hoolas ja järjepidev õpilane. Ta mõistab, et tal on puudu tarkusest, tugevusest ja kogemusest, ja ta annab oma tahte ja huvid suure Õpetaja hoolde.”

Alla Nõmmik

REGISTREERIMINE KESTAB KUNI 30. juunini - registreerimine meiliaadressil kroot.lobus@advent.ee
Jaga Facebookis