Games without Borders- Under the surface 1. okt kell 18.30

Avaldatud 1.9.2022

1. oktoobril korraldame järjekordse piirideta mängude õhtu. Neile teist, kes ei tea, mis see on, on siin väike ülevaade:

Teema: Piirideta mängud – Sügaval sees

Millal: 1. oktoober 16:30 GMT, 17:30 CET 18:30 EET

Mis: Plaanime 1,5-tunnise interaktiivse virtuaalse mänguõhtu koos reaalajas õhtujuhtidega. Toimub lühike jumalateenistus, ülistav muusika ja palju väljakutseid teismelistele, milles jõudu katsuda. See on suurepärane võimalus suhelda ja leida uusi sõpru kogu Euroopas. Nagu varemgi, on võitjameeskonna auhinnaks pitsaraha!

Kui soovite sellest õhtust osa saada, veenduge, et teie teismelistetöö juht / lapsevanem / korraldaja registreeriks oma kohaliku rühma sellel lingil: https://forms.gle/grbXoxk66SSwsU599

Pärast registreerimist kutsutakse rühmajuhte lühikesele videokoolitusele, kus näidatakse, kuidas noored saavad mängudeõhtul osaleda. Koolitus toimub 27. septembril.

Kuidas: Ürituse päeval koguneb iga grupp oma kohalikku kirikusse toimub üritusele sisenemine rühmajuhile saadetud zuumi lingi kaudu, et me kõik üksteist näeksime. Soovitame teil hankida toitu ja süüa enne programmi ametlikku algust, et teismelised oleksid õnnelikud, hästi toidetud ja kodus enne hilisööd. Veenduge, et teil oleks vaatamiseks suur ekraan. Soovitame teil zuumilinki siseneda 10 minutit varem, et saaksime õigel ajal alustada. Interaktiivne hääletamine toimub mobiiltelefoniga. Üritus toimub inglise keeles.

Loodame sind seal näha!

TED noortetöö meeskond

Jaga Facebookis