Noortetöö projektikoolitus

Avaldatud 28.6.2013

23. juulil toimub Tartu Adventkirikus (aadressil Lille18)  EKNN (Eesti Kirikute Noortenõukogu) poolt korraldatav tasuta Noortetöö projektikoolitus, kust saab vajaliku informatsiooni selle kohta, kuidas rikastada oma koguduse noortetööd erinevate projektide abil. Koolitajateks on Marta-Liina Kanter ja Marjana Luist, kes tutvutavad projekti taotlemise fonde, annavad nõuandeid projekti kirjutamiseks ja  läbiviimiseks ning viivad läbi praktilist tegevust. Koolitus kestab kella 10:00-17:00 ning sisaldab kohvipause ja lõunasööki. Koolitusel osalemiseks tuleb eelregistreerida aadressil eknn@ekn.ee kuni 18.juulini, kohtade arv on piiratud! Täpsem informatsioon +372 53013518  

Marta-Liina Kanter: "Olen 3. aasta sotsiaaltöö tudeng Tartu Ülikoolis. Projektikirjutamise ja -läbiviimise kogemus tuleb ennekõike noorsootöö valdkonnast. Olen ligi neli aastat olnud vabatahtlik Tartumaa Noortekogus. Seal olen olnud nii juhatuse liikme kohal kui ka avalike suhete juhina. Hetkel olen Tartumaa Arendusseltsi ja Tartumaa Noortekogu ühise projektifondi "Noortelt noortele" koordinaator. Olen ise kirjutanud, läbi viinud ja kaasa aidanud mitmetele projektidele nii kohalikul, riiklikul kui ka rahvusvahelisel tasandil."

Marjana Luist: „Minu projektikirjutamise kogemused jäävad enamasti noorsootöö valdkonda nii kristlikus kui mittekristlikus kontekstis. Olen kirjutanud ja läbi viinud kuritegevuse ja alko-narko ennetuslikke projekte, integratsiooni, tervise edendamise, rahvusvaheliste noorteürituste ning vabatahtlike saatmise ja vastuvõtmise projekte. Olen olnud projektinõustajaks mitmele noortegrupile ja projektikirjutajale.

Eesti Kirikute Noortenõukogu

Jaga Facebookis