Jaanuaris on taas kümnepäevane palveaeg

Avaldatud 26.10.2020, allikas Adventist News Network

Iga aasta alguses koondub suurel hulgal seitsmenda päeva adventiste kümnepäevaseks palveajaks, mille keskmes on äratus ja uuenemine, koguduse missioon ja evangeeliumi viimine hukkuvale maailmale. Kümnepäevane palveaeg on järgmise aasta alguses, 6.–16. jaanuarini.

Seekordse palveaja teema on „Otsides äratust“ ning selle fookuses on isikliku äratuse kogemise olulisus ning rõõm sellest, kui inimene alistab enda elu igas vallas täielikult Jumalale. 2021. aasta teema on „See ei sünni väe ega võimu läbi, vaid minu Vaimu läbi, 
ütleb vägede Issand.” (Sakarja 4:6)

Üksikisikud ja kogudused saavad palveajal osalemiseks end kirja panna aadressil tendaysofprayer.org, kust leiab ka allalaadimiseks materjale.

Igapäevased lugemisosad on kirjutanud raamatute Steps to Personal Revival (Sammud isikliku ärkamiseni) ja Abide in Jesus (Jääda Jeesusesse) autor pastor Helmut Haubeil.

Iga-aastane kümnepäevane palveaeg on osa üleilmse adventkoguduse äratuse ja uuenemise algatusest, seda viiakse läbi koostöös peakonverentsi palveteenistusega.

Materjalid on saadaval inglise, hispaania, portugali, prantsuse, horvaatia, tšehhi, eesti, soome, saksa, läti, leedu, poola, vene ja veel teisteski keeltes.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat