Kuidas pitsa selgitab sinu olemasolu ja mida ses suhtes ette võtta

Avaldatud 25.6.2014, allikas Adventist News Network

1. juulil avaldab Seitsmenda Päeva Adventistide Kogudus lühifilmi pealkirjaga „Bestseller” – see on lugu Clifford Goldsteinist, kes jõudis pitsarestoranis istudes arusaamisele elu mõttest ja sellest, kuidas see hetk saab tema enda teekonna pöördepunktiks.

Kaheksaminutilises filmis räägib Goldstein ise, kuidas ta sai elu eesmärgist iroonilisel kombel teadlikuks hetkel, kui ta filosofeeris teemal, kuidas jõuab pitsa tema lauale. Sellele järgnenud otsingud viisid pealtnäha irratsionaalse otsuseni asja suhtes, mis oli talle kõige olulisem: ta oli kaks ja pool aastat Euroopas ja Lähis-Idas reisides kirjutanud romaani.

Goldstein on pärit Miamist ja ta on 22 raamatu autor. Ta reisib maailmas palju, pidades loenguid filosoofiast, religioonist ja loogikast. Tema raamatute seas on elulooraamat pealkirjaga „The Clifford Goldstein Story” (Clifford Goldsteini lugu), filosoofiline raamat „God, Gödel, and Grace” (Jumal, Gödel ja arm) ja paljumüünud „Life Without Limits” (Piirideta elu), mis algab vähetuntud looga sellest, mis juhtus Albert Einsteini ajuga pärast tema surma.

„Bestselleri” teksti ja filmi autor on Brandan Roberts, kes sai inspiratsiooni Goldsteini elulooraamatust.

„Kui ma tema raamatut lugesin, tundsin, et see võiks paljusid puudutada,” ütles Roberts. „See on võimas muutumine. Ta otsis midagi, nagu meie kõik.”

„Bestsellerit” saab vaadata alates 1. juulist lehel adventist.org. Subtiitrid on prantsuse, portugali, rumeenia ja hispaania keeles.

Filmi treilerit saabvaadata siit.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat