Adventkoguduse raamatupood avas lahingutoa

Avaldatud 29.3.2016, allikas Adventist Review

Kas sinul on lahingutuba? Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse raamatu- ja tervisetoodete pood USAs Marylandis müüs eelmüügis üle 700 DVD filmiga „The War Room” (Lahingutuba), misjärel pood otsustas teha midagi kogukonna heaks.

Film jutustab loo sellest, kuidas üks perekond sai oma raskustest üle „lahingutoa” loomisega, kus nad võitlesid oma lahinguid palvetades.

„Me hakkasime mõtlema, et mis oleks, kui looksime filmi eeskujul omaenda lahingutoa, et juhatada meie kliente Kristuse juurde,” ütles kaupluse LivingWell juht Laura Worf.

Seega ehitasidki poe meeskonnaliikmed kauplusesse eraldatud osa, kus saab istuda, seal on Piibel, pliiatsid ja paberid – inimesed saavad oma palved kirja panna ja seinale kleepida. Külalised on sellesse ruumi teretulnud, olgu nende soov siis niisama rahus istuda või palvetada.

Lisaks sellele viib pastor Mike Faison lahingutoas läbi piibliõpet, mis on avatud kõigile, kes soovivad midagi teada saada Jumala või filmi kohta.

Lahingituba on poe külastajate ja töötajate seas populaarseks osutunud. Seinu katavad palvesoovid.

„Selle ala tekitamine käivitas huvitavaid vestlusi palve ja meie poe teeninduse osas,” ütles Worf.

Ta lisas, et palveruumi edu on julgustanud töötajaid mõtlema uutele viisidele, kuidas näidata oma kogukonnale Jumala armastust ning seda, et kaupluse peamine eesmärk on tuua inimesi Jumala ligi.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat