Balti Uniooni lasteõpetajate koolituspäev

Avaldatud 15.10.2018

18. novembril kell 10.00–16.00 Riias

Kogunemine kell 9.30.
Koht: Baznicas 12A, Riia.
Registreerimine lingil registreeri.advent.ee

Toitlustus on koolituspäeval Balti Uniooni poolt. Kohapeal saab organiseerida tõlke eesti keelde, samuti annab kopereeruda trantspordi osas. Seetõttu on väga oluline, et kõik soovijad registreeriksid end advent.ee lehel. Registreerimine on avatud 25. oktoobrini. 

 

Teemad:

  • Laste vaimulik haridus I osa: lapse mõistmine, lektor Clair Sanches-Schutte

Laste vaimuliku hariduse esimene osa on LAPSE MÕISTMINE. Vaatluse all on lapse usu areng erinevates vanusestaadiumites. Eesmärgiks on õpetajana end mugavalt tunda ja suuta samastuda ja mõista last kui ta läbib erinevaid arenguetappe. Soovime, et omandaksid häid õppemeetodeid vaimulikult erineva  tausta ja -tasemega laste õpetamiseks. Samuti soovime, et jagaksid sõnumit Jeesusest lapse igal arenguetapil rõõmsa südame ja usukindlusega.

  • Vaimulik mäng: hästi uuritud õpetamise viis, mis aitab lastel vaimulikult kasvada, lektor Karen Holford

Godly Play on õppemeetod, mis tutvustab lapsele piibli lugusid võimaldades samal ajal lapsel lugu enda jaoks peegeldada vastavalt tema arenguetapile. Samal ajal kasvab laps vaimulikult  ja õpib tundma Jumala sõna. Riias saame ise osaleda Godly Play näidistunnis ja õppida põhimõtteid, mida saab kasutada pea igas piiblitunnis. Samuti on see vajalik oskus puhuks, kui pead ootamatult kedagi piiblitunni tegemises asendama.

Dr. Rebecca Nye, professor lapseea vaimulikkuse alal Cambridge Ülikoolis on uurinud erinevaid õppemeetodeid lapse vaimuliku arengu seisukohast ning on leidnud, et Godly Play lähenemine on kõige efektiivsem. Advent Play materjale koostatakse hetkel adventistide poolt Ameerikas Californias.

Godly Play näidistunde saab vaadata ka YouTubes.

 

 

 

 

 

 

 

Jaga Facebookis