Häid jõule ja õnnistatud uut aastat!

Avaldatud 23.12.2007, allikas Meie Aeg

Advent.ee soovib kõigile oma külalistele, sõpradele ja kaastöölistele rahulikke ja õnnistatud jõulupühi ning head saabuvat 2008. aastat.

Möödunud aasta on olnud advent.ee jaoks tõeliselt tegus aasta. Meie kodulehelt olete leidnud lisaks uudistele ja tekstidele hulgaliselt materjali, mida on võimalik ka vaadata ja kuulata. Meie lehekülgedelt on olnud võimalik näha väga paljude koguduste liidu ja kohalike koguduste ürituste pildigaleriisid ja videosid. Eriti viimane on avanud täiesti uue võimaluse saada toimunud üritustest osa. Olgu meeldivaks jõuluaja võimaluseks kasvõi ansambel D-duuri jõulusooja kontsert, mida saate meie leheküljelt vaadata ja kuulata.

Hästi meeldiva arenguna on meil avatud ka e-pood, mis on loonud mugava võimaluse osta adventkoguduse kirjandust, muusikat aga ka meeneid arvuti tagant lahkumata. Soovitame teile näiteks pühadeaegseks kingituseks Eha Lobjaka kokkupandud meloodilist jõulutervitust, mida saate jõululaupäeva õhtul ka Pereraadiost kuulata (24. detsembril kell 22.00).

Advent.ee kogeb 2008. aastal kindlasti mitmeid ja sama meeldivaid muudatusi ja täiendusi. Meie eesmärgiks on pakkuda kõigile teile head kristlikku lugemist-kuulamist-vaatamist.
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat