Jõhvi adventkoguduses ordineeriti vanemdiakon

Avaldatud 16.2.2008

2. veebruaril toimus Jõhvi adventkoguduses ordinatsioonitalitus, mille käigus pühitseti koguduse vanemdiakoniks vend Kalle Kangur.

Ordineerimise viis läbi SPA Jõhvi, Sillamäe ja Narva koguduste vanempastor Viktor Nõmmik. "On rõõm tõdeda, et Jõhvi kogudus kasvab ja vajab rohkem pühendunud töötegijaid," ütles pastor Nõmmik. "Kalle on oma ohvrimeelsuse ja abivalmidusega juba palju aastaid olnud kogudusele õnnistuseks. Jumala lähedust ja tarkust Sulle hingehoiutöös!"

Kalle Kanguri vend on möödunud aasta aastateemas tutvustatud Kohtla-Nõmme Lastekodu direktor. Lastekoduga on Jõhvi kogudusel jätkuvalt lähedane kontakt.

2008.a. algus on olnud Kohtla-Nõmme lastekodu jaoks väga edukas. See rõõmustab ka Jõhvi koguduse liikmeid, kes sõbrustavad ja aitavad seal elavaid lapsi.

2007.a lõpus sai Kohtla-Nõmme lastekodu Raadio 4 korraldatud programmi "Blagovest" kaudu nii palju rahalisi annetusi, mis võimaldas neil osta suure mikrobussi. Peale selle - eelmisel kuul osalesid Jõhvi koguduse liikmed lastekodu hoone fassaadi soojustus- ja viimistlustöödel, tänu millele sai maja üks külg rõõmsalt päikesekollase välimuse.

Lastekodu administratsioon tänab tublisid noori kristlasi-adventiste Jurat ja Artjomi ennastsalgava töö eest!
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat