Tallinna seenioride koosviibimisest

Avaldatud 28.2.2008, allikas Meie Aeg

9. veebruaril toimus pärast hommikust jumalateenistust seenioride koosviibimine. Selliseid üritusi korraldame aeg-ajalt ja need on alati osavõtjaile meeldinud.

All saalis hubases õhkkonnas sai omavahel vestelda, kuulda tunnistusi ja toetada üksteist ning nautida suurepäraseid suupisteid.

On ju eakatel palju huvitavaid läbielusid. Soovitan neid lausa kirja panna, sest kui Jumal lubab ja annab armuaega, elu ning tervist, siis kavatseb Eesti kogudus 2010. aastaks välja anda hommikvalve meie liikmete läbieludest. Miks mitte neid kirja panna! Üks läbielu ühe päeva jaoks, võib ka järjeloona, kahe päeva jaoks, nagu sellel aastal loetavas „Armu Imed“ on. Kallid seeniorid, saatke oma läbielud Averonika Beekmannile abeekmann@gmail.com või andke kohaliku koguduse sekretäri kätte. Teie tunnistused on väga vajalikud, need innustavad ja julgustavad meid usuvõitluses! Kastes teisi, saate ka ise vaimulikult kastetud!

Koosviibimist kaunistasid viiulimänguga Aleksei Peetson tütrega, tunnistused Silvi Randojalt ja Helmi Timmermanilt, luuletusi lugesid Ella Tust ja Helju Judanov ning lõpuks korraldasime veel teadmiste kontrolli ja värskendamise eesmärgil viktoriini. Seeniorid vastasid hästi. Olgem tänulikud Taevaisale eakate eest, tänu teie eestpalvete eest, abi eest koguduse ja diakooniatöös, innustamise eest. Tänu ka selle toreda ürituse korraldajatele Heldi Meosele, Roosi Kriiskile, toidulaua katjatele, eriti Maia Mangile ja kõigile abistajatele.

Eelinformatsioonina teatan, et selle aasta Eesti seenioride kokkutulek peaks toimuma 22.-23. juulil 2008 Viljandimaal perekond Noorkõivu juures.

Mati Nurk
Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat