Perelaagris käsitleti perekonna dünaamikat

Avaldatud 12.8.2008, autor Meie Aeg

Sellesuvine perelaager algas reede õhtul Võru luterikirikus toimunud kontsertjumalateenistusega, mis lõpetas Võru XII Misjonipäevad ning kus laulis Tartu adventkoguduse ansambel ja jutlustas kaplan Rein Käsk.

Perelaager leidis aset adventistidele juba nii omaseks saanud Võru-Kubija laagripaigas, kuhu on korduvalt kogunetud nii pastorite- kui ka varasematesse perelaagritesse.

Hingamispäeva hommikusel jumalateenistusel jutlustas AKEL-i peasekretär David Nõmmik rõhutades peresuhetes alandlikkuse ja andestuse olulisust.

Tiheda päevakavaga hingamispäev sisaldas järgmisena Anne Vahtramäe ettekannet peredünaamikast. Anne tutvustas perekonna arengu erinevaid etappe ja nende etappide ohtusid ja rõõme.

Hiljem jaguneti töötubadesse, kus Karin Lukk, Edna Tuvi, Anne Vahtramäe ja Averonika Beekmann rääkisid erinevatest perekonna osapooltest alates ämmadest-äiadest kuni lasteni välja. Kärt Vahtramäe rääkis peamiselt noortele rahvusvahelisest kommunikatsioonist.

Päeva lõpetas abielulistele ning üle 20 aastastele mõeldud loenguosa, mis puudutas abielu intiimsemat külge.

Vähese vihmaga rikastatud soe suvepäev kinkis peredele aega omavaheliseks osaduseks ning perekondadele üksteisega läbikäimiseks.

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat