Soome: On alanud Sampola heategevusürituseks valmistumine - löö kaasa!

Avaldatud 15.10.2008

Kord kahe aasta jooksul korraldame meie koguduse suurrima heategevusürituse ”Sampolan Messut”, Tampere Sampola täiskasvanute koolituskeskuse ruumides. ”Sampolan Messut” kujutavad endast ühte suurt müügipäeva, mille müügisummadest osa annetatakse ADA töö toetamiseks, samas kui üritus äratab inimeste huvi abistamise vastu ja teeb neile nähtavaks meie koguduse tegevuse. Juba 20 a on selle ürituse tulemused olnud tähtsad meie töö jätkumisele. Käesolev aasta on samas ka ADA tegutsemise 40. juubeliaasta.


Nõnda on siis küllalt põhjust osaleda Sampolas 23.11.2008. tegemaks head!

Tamperes korraldatud üritus on meie koguduse vaateaken üldsusele, mida on tavaliselt külastanud 3000-4000 inimest! Kas pole suurepärane traditsioon ja samas võimalus?
Sellel aastal ootame endisest rohkem külastajaid, kuna panustame rohkem varasemale teavitamisele ja reklaamile.

Põhimõtteks saanud heale pakkumisele (toidu ja käsitöö müük, kirbuturg ja muud teenused nagu massaž, füsioteraapia) lisaks oleme planeerinud ka tänavaüritusi ja töökodasid. Rakendame tegevusse ka tervitajaid ja hüvastijätjaid, kes külastajate lahkudes annaks kaasa ka korraliku käepigistuse ning sobivusel tugeva kallistuse.

Tule osalema, esitledes oma tegevust!

Sampola on hea koht esitleda ja pakkuda oma teenust või toodangut, soovi korral ka müüa!
Põhimõtteks on olnud, et kogudus loovutab oma müügist saadud tulu ADA-le.
Teisteltvõtame osalemismaksu 60 eurot laud või 20% müügi tulemusest.

Osalemisest palun teatada 07.11.
Selle aja möödalaskjatele on osalemistasu 100 eurot laud või 25% müügitulemusest.
Teatada saab kas telefonitsi ADA peakontorisse +358-9-2222390 , +358-40-756 3893 Leena Sund või E-posti leena.sund@adventtikirkko.fi
Soovi korral võib registreerida ka posti teel, aadressil: Adventtikirkon avustuspalvelu ADA , Kopuntie 18, 03100 Nummela. Finland Ära märkida registreeruja nimi ja kogudus või ettevõte.

Suur rõõm on osaleda heategevuses! Meist igaüks võib olla heategija või abivajaja! Heategu vajab ka hea tegija, sest see toob rõõmu ja õnne temagi ellu. Taevasel Isal on selleski tegevuses suurimad plaanid!

ADA meeskond saadab kuumad õnnistussoovid igaühele! Ootame eestpalveid ja võtame rõõmuga vastu ideid müügipäeva ja kogu abiteenistuse paremaks korraldamiseks!

Tervitades ADA meeskond
Tegevusjuht Leena Sund

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat