30. jaanuari ehitusfondi annetus Kuressaare kogudusele

Avaldatud 26.1.2021

Eeloleval hingamispäeval, 30. jaanuaril kogutakse annetus Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidu ehitusfondi, sel korral saame kaasa aidata Kuressaare kogudusemaja õueala tööde lõpetamisele.

Kuressaare koguduse pastori Virve Toomi sõnul on majas remont kenasti tehtud, aga õueala vajab lõpetamist. „Eelmisel aastal esitasime juba taotluse, et ehk saame ehitusfondi annetuse, aga siis ei saanud,“ ütles Virve. „Oleme vahepeal ise edasi tegutsenud: äärekivid on pandud, muld ja kruus on tasaseks lükatud ja muru on külitud. Ka hekk on istutatud – see töö jäi väga sügisesse ja me ei saanud nii palju taimi kui vaja, aga pool hekki on olemas ja kevadel paneme teise poole.“
Uue kevade ja suve eesmärk on õuealal kõik korda saada. „See annetus läheb kivisillutise ostmiseks ja mahapanemiseks,“ selgitas Virve. „Me oleme sellega ka arvestanud, et peame ise raha juurde panema, näiteks heki lõpetamiseks.“

Viimastel aastatel on korda tehtud ka Kuressaare koguduse koda. „Meil on väga kena. Alguses, kui ma Kuressaarde tulin, oli maja II korruse korteris üürnik ja mina kasutasin nädalavahetusel lasteklassi,“ rääkis Virve ja lisas, et nüüd on tal võimalus kasutada maja II korrust ja kuna lastetöö tegevus käib täiel hool, ei saakski lasteruume enam ööbimiseks kasutada.

Kuressaare kogudusemaja õueala kordategemiseks on vaja paigaldada vahemüür ning katta ala sillutiskiviga, tööde kogumaksumus on 4200 eurot.

Igaüks saab panustada aadressil toeta.advent.ee või laupäeval, 30. jaanuaril koguduses annetades.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat