10-päevane palveaeg 5.-15. jaanuar

Avaldatud 4.1.2022

Tere tulemast kümnepäevasele palveajale aastal 2022! 

Oleme veendunud, et palve on äratuse sünnikoht. Viimaste aastate jooksul on Jumal teinud nii palju imesid, kui oleme Teda üheskoos palves ja paastus otsinud. 

Püha Vaim on viinud pöördumisteni, uue innukuseni evangeeliumitöös, koguduste elustumiseni ja suhete paranemiseni. Järgnevad tunnistused on vaid mõned näited viimastest aastatest:

Kümnepäevane palveaeg...muutis mu elu totaalselt. See oli minu jaoks tohutu tagasipööre. (Ruth K.)

Loengud puudutasid meid väga. Inimesed puistasid Jumalale südant. Õppisime esimest korda, mida tähendab palvetada, toetudes Jumala tõotustele ja taotleda Jeesuse kõige hinnalisemat kingitust – Püha Vaimu. (Moureen K.) Enne kümnepäevase palveaja algust olid paljud minu kogudusest haiged. Nad paranesid selle palveaja jooksul. Lisaks andsid mitmed inimesed end Jeesus Kristusele ja nad ristiti! (Mugabe G.) Kas Jumala hääl on sind äratusele kutsunud? Piibel on täis tõotusi sinu jaoks: „Ja kui siis minu rahvas,  kellele on pandud minu nimi, alandab ennast ja nad palvetavad ja otsivad minu palet ning pöörduvad oma kurjadelt teedelt, siis ma kuulen taevast ja annan andeks nende patu ning säästan nende maa.” (2Aj 7:14) „Ja te otsite mind ja leiate minu,  kui te nõuate mind kõigest oma südamest.” (Jr 29:13) „Sest igaüks, kes hüüab appi Issanda nime, päästetakse.” (Rm 10:13) „Tulge Jumala ligi,  siis tuleb Tema teie ligi!” (Jk 4:8) „Ennäe, ma seisan ukse taga ja koputan. Kui keegi kuuleb mu häält ja avab ukse, siis ma tulen tema juurde sisse ning söön õhtust temaga ja tema minuga.” (Ilm 3:20) Ükskõik, mis olukorras sa ka poleks oma elus, on Jumal sulle lähemal, kui sa arvad. Ta soovib valada välja oma õnnistused sinu perele, kogudusele, kogukonnale ja maailmale! 

Meie palveteema: Kolme ingli üleskutse palveks

Sel aastal kutsume sind üles otsima äratust Püha Vaimu väe  läbi  kümnepäevase palveaja jooksul. Saagu kolme ingli kuulutus sinu elus uue tähenduse ja juhtigu sind ja sinu palvegruppi sügavamasse suhtesse Jeesusega, kui sa palvetad kolme ingli kuulutuse üle mõtiskledes. Jumal soovib teha täna meie eludes ja kogudustes imelisi asju! Tema plaan ulatub palju kaugemale kui meie enda võimed ja vaid püsiva ühendusega palves võime viia ellu plaani,  mille Ta meie jaoks on valmistanud. Ta julgustab meid: „Hüüa mind, siis ma vastan sulle ja ilmutan sulle suuri ja salajasi asju, mida sa ei tea! (Jr 33:3) Ühine meiega, palvetades äratuse ja uuendatud pühendumise pärast meie lõpuaja kutsele ja tõotatud Püha Vaimu välja valamise pärast!

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat