Kristlik lastehoid kutsub kuu esimesel pühapäeval vahvlihommikule

Avaldatud 3.5.2022

Tartus tegutsev kristlik lastehoid Armastus hakkas korraldama peredele vahvlihommikuid. Lastehoiu juht Eve Nõmm ütles, et vahvlihommikute idee saadi aprilli alguses toimunud laste- ja peretöö seminarilt ning selle eesmärk on pakkuda kogukonnale ühistegevust. „Vahvlihommikutele on oodatud lastega pered, kõik tegevused toimuvad õues,“ sõnas Eve. Esimene vahvlihommik oli 1. mail ja edaspidi hakkavad vahvlihommikud olema iga kuu esimesel pühapäeval kella 11st kuni kella üheni.

„Soovime olla kogukonnaga ühenduses ja usume, et Jumal juhatab meie vahvlihommikutele kogukonna liikmeid, kes saavad selle kaudu ka meie lastehoiust teadlikumaks,“ rääkis Eve. „Me võiksime oma kogukonnas tegutseda ka evangeeliumi kuulutamise eesmärgil ning pakkuda selle kõrval võimalusi vanematele, kes otsivad kohta, kus oma lastega mängimas käia. Meie saame paista maailmale Jumala valgust.“

Esimesel vahvlihommikul – aga ka kõigil järgmistel – on osalejatele tasuta vahvlikohvik ning maasikumäng. „Vahvlikohvik on iga kord, ülejäänud asjad muutuvad,“ ütles Eve. „Palume neil, kes soovivad vahvlihommikule tulla, endast teada anda telefonil 5663 5695, nii on kergem toiduga arvestada,“ kutsus Eve üles.

Lisaks vahvlitele ja maastikumängule palvetati koos, lapsed kuulasid ühe piibliloo ning askeldajad said teha ühe märgi. Vahvlihommikud on mõeldud kuni kooliealistele lastele. Lapsevanemad saavad uudistada kirjanduslauda. Vahvlihommikud toimuvad ka suvekuudel.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat