31. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 2.6.2022

Jeesuse iseloomu peegeldus

Aga Vaimu vili on armastus, rõõm, rahu, pikk meel, lahkus, headus, ustavus, tasadus, enesevalitsus - millegi niisuguse vastu ei ole Seadus. (Gl 5:22-23)

„Kui sa saad Kristuse Vaimu:  omakasupüüdmatu armastuse ja teiste heaks töötamise Vaimu, sa kasvad ja kannad vilja. Vaimu kingitused küpsevad sinu iseloomus. Su usk kasvab, sinu veendumused süvenevad, sinu armastus tehakse täielikuks. Sa hakkad üha rohkem ja rohkem peegeldama Kristuse sarnasust kõiges, mis on püha, õilis ja armas…See vili ei hävine iial, vaid toodab oma sordi järgi lõikust igaveseks eluks.” (Christ`s Object Lessons, lk 67-68) 

Südame väljakutse

Vaim juhib meid Jeesuse juurde. Ja kui jääme Jeesusesse, saades igapäevaselt täidetud Püha Vaimuga, kujundab Ta meie iseloomu. Iseloomu, mis peegeldab iga päev veidi rohkem omakasupüüdmatut, ennastohverdavat, meie Päästja armastavat iseloomu. See on eluaegne muutev protsess. Nii nagu mango ei arene tund aega pärast seemne külvamist, vaid vajab aega, et kasvada puuks, mis kannab lõpuks vilja, nii on ka pühitsemise töö protsess, mis võtab aega. Aga ole kindel, et Kristusesse jäädes ja olles ustav Tema Sõnale, saavad sinu elus ilmseks kõik Vaimu viljad, üksi ei jää ilmnemata! 

Kas oled lasknud Püha Vaimul kasvatada sinus Oma vilja? Kas oled oma elus kuidagi vastu hakanud Vaimu vilja kasvamisele? Kas sinu igatsuseks on peegeldada Jeesust üha rohkem ja rohkem, kuniks kõik inimesed näevad sinus Tema armastavat iseloomu?

Palvesoovid:

  • Palveta, et Jumal kasvataks sinus Vaimu vilja- selle kõiki omadusi.
  • Palveta, et Jumal näitaks sulle, kui sinu elus on mingeid konkreetseid valdkondi, kus sa oled vastu hakanud Vaimu tööle.
  • Palveta andestuse pärast, kui sa oled kurvastanud Vaimu.
  • Palveta nende tuhandete etniliste gruppide pärast üle kogu maailma, kes pole veel kuulnud puhast esitlust Jeesusest, moodustades 69% maailma populatsioonist. Palveta uute innovatiivsete viiside pärast nendeni jõudmiseks.
  • Palveta „Misjon linnadele” algatuste pärast üle kogu maailma. Näited mõndadest pooleli olevatest erilistest projektidest on Calcutta, India, Tokyo ja Jaapan, kus meie töö seisab silmitsi suurte väljakutsetega. Palveta tiimide pärast, kes nendes kohtades usinalt töötavad.

Liitu 24//7 avatud palvetoaga

Liitu teiste usklikega üle kogu maailma, et 40-päevase palveaja jooksul üheskoos palvetada Zoomi vahendusel https://247unitedprayer.org või järgi järgnevat juhist: www.revivalandreformation.org -> 40 days of prayer -> vali 31. päeva materjal, mille lõpust leiad lingi palvetoale (Join 24/7 united in prayer).

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat