Ng valiti sekretäriks ning Lemon jätkab laekurina

Avaldatud 26.6.2010, allikas Adventist News Network

 Adventkiriku laekur Bob Lemon valiti Atlantas toimuva aastakoosoleku teisel päeval tagasi ametisse järgmiseks 5-aastaseks tööperioodiks ning asesekretär G. T. Ng jätkab peasekretärina.

Delegaadid hääletasid Georgia Dome´is ühehäälselt valimiskomisjoni poolt esitatud kandidaatide poolt, tehes seda neli tundi peale uue presidendi Ted Wilsoni valimist. Vaatlejate hinnangul on need kolm olulist valikut aset leidnud märkimisväärse kiirusega.

Rahvuselt singaporlane Ng alustas oma teenistust sõjast vaevatud Kambodzas 1970-ndatel aastatel, kust tema ja ta naine põgenesid pealinnast Phnom Penhist, enne kui punakhmeerid linna vallutasid. Ta töötas hiljem mitmetel positsioonidel Aasias, kuni sai kutse kiriku peakeskusest, kus ta tegutses keskuse ja kiriku 13 divisjoni kontaktisikuna.

Pöördudes delegaatide poole, kes ta järgmiseks viieks aastaks uude ametisse valisid, nimetas Ng seda alandlikuks tegevaks kogemuseks.

“Ealeski ei oleks ma suutnud ette kujutada, et mind oleks valitud sellisele vastutavale positsioonile," ütles Ng. “Kuid Jumalal on oma tee.”

Ng asendab Matthew Bediako, kes valiti ametisse 2000. aastal.

Aastast 2002 laekurina töötanud Lemon ütles, et see on tõeline privileeg ning au töötada laekurite meeskonnaga üle terve maailma. Ta kutsus delegaate palvetama iga adventkoguduse liikme ja töötaja pärast terves maailmas.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat