Põltsamaa adventkogudus korraldab peredele mõeldud heategevusürituse

Avaldatud 9.9.2010, allikas Meie Aeg

Teist aastat järjest korraldab Põltsamaa adventkogudus oma kogudusehoovis piirkonna abivajavatele inimestele ja peredele mõeldud heategevusürituse TALVELE VASTU.

Pühapäeval, 12. septembril jagatakse kirikuhoovis üleval olevas sini-valges telgis tasuta riideid, jalanõusid ning raamatuid. „Kogudusele on ikka tulnud humanitaarabi, mida soovime nüüd sellise suurema üritusega inimestele laiali jagada,“ selgitas Põltsamaa koguduse pastor Mart Vari. „Inimesed on kodudest ka juurde toonud. Täna näiteks tõid ka ühed kogudusse mittekuuluvad inimesed asju juurde.“

Kogudus juhatab sellele heategevuslikule aktsioonile laiemalt tähelepanu, reklaamides seda kohalikus lehes, pannes üles seinalehti ning levitades voldikuid.

„Muidugi on meie eesmärk reklaamida samal ajal ka oma kogudust. Inimestel on võimalik ka koguduseruumidesse sisse astuda ja siin on pidevalt olemas inimene, kes neid vastu võtab ja nendega suhtleb,“ lisas Mart.

Suure telgi kõrval on eraldi lastetelk, kus toimub spetsiaalne programm lastele. Tegutseb ka juuksur, Annely Kaasik, kes ka eelmisel aastal oli väga populaarne lõigates tollal juukseid umbes 25 inimesel.

Telk asjadega jääb avatuks kuni teisipäevani.

Möödunud aastal külastas üritust umbes 200 inimest.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat