Newboldi kolledžile määrati uus rektor

Avaldatud 10.5.2011, allikas TEDNews

Pühapäeval, 8. mail toimunud koosolekul määras Newboldi kolledži nõukogu õppeasutuse uueks rektoriks dr Philip R. Browni Austraaliast. Brown on hetkel Austraalias Avondale´i kolledži asepresident , vastutades õppimise ja õpetamise valdkondade eest. Brownil on doktorikraad haridustöö administreerimises ja juhtimises. Ta on Newboldi kolledži 110-aastases ajaloos 31. rektor.

Dr Brown toob sellesse ametisse tugevad teadmised tänapäeva kõrgema hariduse küsimustes, praktilise arusaamise adventhariduse väljakutsetest ja empaatilise huvi tudengite suhtes ning nende vajaduste suhtes, kui nad valmistuvad oma kristlikuks teenistuseks.

Ametisse määramisel ütles dr Brown: „Ma olen pühendunud seitsmenda päeva adventkiriku missioonile. Olen entusiastlik Newboldi visiooni, missiooni, väärtuste ja panuse edendamisel tänapäeva maailmas.“

„Taustauuringut tehes leidsime, et dr Brownil on väga hea arusaamine kõrgema hariduse küsimustes,“ ütles kolledži nõukogu esimees ja adventkiriku Trans-Euroopa Divisjoni president dr Bertil Wiklander. „Ta on ka väga strateegiline ning teab, kuidas töötada, et panna asjad liikuma ning juhtida muutuse protsessi. Me usume, et Browni vaimulik fookus, teadmised, oskused ja laiaulatuslik haridusalane kogemus toob kolledžisse kasvu nii numbriliselt kui ka vaimulikult. Me soovime talle ja Newboldi töötajatele Jumala õnnistusi, kui nad alustavad uut ja olulist perioodi kolledži ajaloos,“ lõpetas Wiklander.

Newboldi kolledž jätkab TED-i riikidele pastoraalsetesse ametitesse tööliste ettevalmistamisel võtmerollis, viies läbi erinevaid programme, millega aidatakse noori kõigis TED-i riikides ja ka ülejäänud maailmas. Kolledž on Trans-Euroopa Divisjonis keskse tähtsusega strateegiliste eesmärkide ja seitsmenda päeva adventkiriku kasvu ja identiteedi rakendamisel ja seda eriliselt Euroopa kontekstis. Tegemist on institutsiooniga, mis varustab noori tõeotsinguteks ning jagab sütitavat indu missiooniks ja teenimiseks.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat