Üks. Elu. Üks. Jeesus. Üks kogunemine

Avaldatud 18.6.2011, allikas TEDNews

Käesoleva aasta oktoobris toimub Soome pealinnas Helsinkis esimene ÜKS kogunemine Euroopas, mille organiseerivad koostöös Soome Unioon ning Taani koguduste liit.

ÜKS projekt (The ONE project) on pühendatud ideele, et Jeesusest innustatud, Jeesusega täidetud, Jeesusest juhitud, Jeesuse väega laetud adventkogudus on kompromissituks suunaandjaks meie minevikust, rõõmu jagajaks olevikus ja tuleviku lootuseks.

Me väidame, et algseks adventistlikuks impulsiks on igatsus olla koos Jeesusega. Me armastame oma kogudust. Ja nii me soovime koguduse suurimat andi... Jeesust. Me usume, et puldid, klassiruumid, kirikusaalid ja elutoad – terve elu – peaks olema täidetud Jeesuse vaimuga.

ÜKS projekt püüdleb selle poole, et läbi kogunemiste, vestluste, webipõhise sisu ja Kristuse-kesksete trükiste oleks jutlustamine, teenimine ja Jeesuse ülistamine tõstetud kõrgele adventkogudustes.

Kaks päeva oktoobri lõpust ja novembri algusest on eraldatud selleks, et värskendada ennast eri vanustes juhtide käe all, kes on innustunud Jeesuse järgimisest ja ausast ning avatud suhtlemisest ning kellega koos tähistatakse Jeesuse ülimuslikkust adventkirikus. Tulge kohtuma inimestega üle terve Euroopa ja Põhja-Ameerika, kelle südamed igatseva ärkamise järele.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat