Karin Lukk alustas kooliaastat direktoriametis

Avaldatud 2.9.2011

Tartu adventkoguduse liige ja pikka aega adventkoguduste liidu rajaleidjate tööd juhtinud Karin Lukk on sellest õppeaastast Tartu Kivilinna gümnaasiumi direktor. 

«Ausalt öeldes ma ei teadnud, et kõige noorem olen,» tunnistab eile Kivilinna gümnaasiumi direktorina õpilaste ette astunud Karin Lukk (37), kes seljatas koolijuhi konkursil nii endise abilinnapea Vladimir Šokmani kui endise regionaalministri Vallo Reimaa, kirjutab Tartu Postimees. 

«Ma pole tahtnud kunagi tingimata direktoriks saada, aga ma arvasin, et selles koolis on minust kõige rohkem kasu,» põhjendab Kivilinna gümnaasiumis juba üle kümne aasta õpetajana töötanud Lukk oma valikut. Ta lisab, et pidas enne kandideerimisavalduse saatmist nõu nii kolleegide kui sel sügisel samas koolis viiendasse klassi läinud tütre Riti Lyga.

Kuigi Lukk pole oma elu pikalt ette planeerinud, oleks ta õnnelik, kui istuks Kivilinna kooli direktorilaua taga ka kümne aasta pärast.

«Arvan, et koolis viie aasta tsükkel ei kehti ja kümme aastat oma elust võiksin sellele koolile veel anda küll,» naeratab Lukk, kes oma eilses kõnes tuletas lastele meelde, et nad sätiks end kohe alguses õigele rajale. «Tahan, et nad koguks seda rikkust, mis ei sõltu majandusolukorrast.»

Loe pikemalt Tartu Postimehest

 

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat