Jaanus-Janari Kogerman nimetati sädeinimeseks

Avaldatud 25.10.2011, allikas Meie Aeg

Koguduste Liidu peasekretär ja Haapsalu adventkoguduse pastor Jaanus-Janari Kogerman pälvis Läänemaa sädeinimese tiitli, mis anti sel aastal tähelepanuväärsetele vabatahtlikele erinevatest eluvaldkondadest.

Laupäeval, 22. oktoobril, jagati Haapsalu kultuurikeskuses toimunud kodanikeühenduste konverentsil sädeinimeste tiitli pälvinutele tänukirjad. Jaanus-Janari ise tänuüritusel ei osalenud, kuna oli hõivatud koguduse ja perekondlike kohustustega.

Jaanus-Janari sädeinimeseks valimist selgitati ajalehes Lääne Elu järgnevalt: „Jaanus-Janari on Seitsmenda Päeva Adventistide Haapsalu koguduse pastor, Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidu juhatuse liige, Lääne-Eesti Reservpäästerühma asutajaliige ja juhatuse liige. Reservpäästerühmas on tänu tema aktiivsusele üle seitsmekümne liikme, tema tehtud on koduleht http://laane.rpr.ee/, pidevalt toimuvad koolitused, õppused, reaalsed päästmised. Tegeleb vabatahtlikuna päästeoperatsioonide korraldamise, logistikaga. Korraldab info jagamist ja töötlemist.“

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat