Lähiaastatel keskendub adventkirik lootuse jagamisele

Avaldatud 17.5.2012, allikas Meie Aeg

Esmaspäeval toimus Riias Balti uniooni korraldatud töökoosolek, mis keskendus ülemaailmse adventkiriku projekti „Great Hope“ teostamisele kolmes Balti riigis.

Eestist käisid Riias Eesti liidu kirjanduskomisjoni juht Edna Tuvi, „Great Hope“ ehk „Suure lootuse“ projektijuht Eestis pastor Rein Kalmus ja kommunikatsioonijuht Lauri Beekmann.

Kuni 2015. aastani kestval projektil on käesolev aasta mõeldud ettevalmistuseks ning inimesteni jõutakse erinevate materjalide ja tegevustega 2013. aastal. Projekti üldiseks eesmärgis on „tuua lootus igasse kodusse“.

Projekti keskmes on Ellen White´i raamat „Suur võitlus“. Muuseas tuleb ka Eestis 2013. aasta misjoniraamatuna välja „Suure võitluse“ lühendatud versioon. Lisaks toodetakse Trans-Euroopa divisjonis spetsiaalne ajakirja formaadis väljaanne, mis antakse välja erinevates Euroopa keeltes inimestele jagamiseks. Ühekordne ajakiri Escape läheb juunikuus ka juba eesti keelde tõlkimisele.

Koosolekut juhtinud Balti uniooni kirjastustöö juht Zigurds Laudurgs innustas projekti teostamisel erinevaid koguduste osakondi koos töötama, et jõuda võimalikult efektiivselt võimalikult paljude inimesteni.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat