Baltikumi külastab ülemaailmse adventkiriku noortejuht

Avaldatud 29.5.2012, allikas Meie Aeg

Juunis külastab Baltikumi ülemaailmse Adventkiriku noortejuht Gilbert Cangy. See visiit on ajalooline ses mõttes, et Adventkiriku kõrgeima organi, Peakonverentsi, noortejuht külastab Baltikumi esmakordselt.

Adventkiriku Balti Uniooni president Valdis Zilgalvis peab seda külastust suureks abiks siinsetele noortejuhtidele nii unioonis, liitudes kui kohalikes kogudustes.

Gilbert Cangy ja teda saatev Adventkiriku Trans-Euroopa regiooni noortejuht Paul Tompkins on ringsõidul ning külastavad noori, noortejuhte, pastoreid ja administraatoreid kõigis kolmes Balti riigis 8.-17. juunil.

Külastuse kulminatsiooniks saab olema Balti Adventnoorte Festival 16.-17. juunil Riias. Selleks nädalavahetuseks on kõik meie noored Eestist, Lätist ja Leedust eriliselt oodatud ühtekokku Riiga, et koos osaduses olla, Jumalat teenida ning mõtiskleda meie kui Jumalat teenivate noorte identiteedi, visiooni ja missiooni üle. Nii et kui oled 15-aastane ja vanem ja hoolid noortest ning nende osast Jumala plaanis ja päästes, kui tahad mõjutada tulevikku, siis tule! Kõik Balti noored – tuleme kokku!

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat