Laulustuudio alustas uut hooaega

Avaldatud 28.8.2013, allikas Meie Aeg

Rakvere adventkiriku juures tegutsev Laste Laulustuudio alustas augustikuu viimasel pühapäeval  teist hooaega. Laulustuudios arendatakse laste musikaalsust – osalejad õpivad vaimulikke ja tähtpäevadega seotud laule, valmistuvad esinemisteks ja õpivad mängima lihtsamaid muusikainstrumente. Ometi ei ole see laulustuudio ainuke eesmärk: laulude vahendusel õpitakse tundma ka Piibli tegelasi ja tutvutakse kohaliku kogudusega. Samuti tähtsustatakse ka sõprussidemete teket ja meeldivat ühise aja veetmist. Laululaste seas on lisaks laulmisele väga oodatud ka ühised väljasõidud ja mänguhetked.

Eelmise hooaja mälestusterohkeks sündmuseks kujunes väljasõit Pärnusse laste laulupäevale. Laulupäevadel osalemine on plaanis muuta traditsiooniks – nii on võimalus kohtuda teiste omaealiste laulusõpradega ja tutvuda ka teiste Eestimaa linnadega.

Laste Laulustuudio loodi 2012. aasta sügisel eesmärgiga pakkuda Rakvere linnas ja selle lähiümbruses elavatele lastele ja noortele võimalust tunda rõõmu laulmisest. Laulustuudio tutvustas end möödunud suvel kirikuhoovis korraldatud laste seikluspäeval, samuti ilmus info kohalikus lehes. Laste Laulustuudio on kujunenud ka kohaks, kuhu laululapsed kutsuvad oma sõpru kaasa.

Laste Laulustuudio koguneb Rakvere adventkirikusse tavapäraselt kaks korda kuus pühapäeviti, enne esinemisi vajadusel ka tihedamini. Laulustuudio lapsed laulavad Rakveres ka eeloleval hingamispäeval, 31. augustil tarkusepäevale pühendatud jumalateenistusel.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat