Kirjanduslik jõuluretk Mustlas

Avaldatud 22.12.2013, autor Piret Oja

18. detsembril  külastasime mõne Viljandi koguduseliikmega Mustlat, asulat, mis asub Viljandist 27 km kaugusel. Meiega oli ka Kalju Johanson Tartust. Kokku oli kaheksa inimest  ja läksime paarikaupa kodudesse, ukselt uksele, et tutvustada ja kui inimene soovis, ka  müüa  Ellen G. White’i raamatuid. Põhiliseks raamatuks oli „Suur võitlus“, aga kaasa sai võetud ka raamat „Ajastute igatsus“, GLOW voldikud ja ka „Mida uskuda“ programmi visiitkaarte. Voldikuid ja visiitkaarte võeti üllatavalt hästi ja meelsasti vastu.

Ilm oli ilus ja soosis kogu ettevõtmist.

Ei tea, on see väikese maakoha eelis või juhus, aga inimesed olid väga sõbralikud ja vastuvõtlikud ka kristlikule kirjandusele. Muidugi oli ka neid, kellel oli oma arvamus või eelarvamus nii tugev, et saadeti ära pikemalt kuulamata, aga ka sellisel juhul ikka viisakalt ja heade soovidega.

Jätsime sellesse alevisse kokku 25 suurt raamatut.

Tänu Taevaisale ilma ja kõigi nende inimeste eest. Uskudes ja usaldades Piiblit, kus on öeldud:

„Nõnda on ka minu sõnaga, mis lähtub mu suust:  see ei tule tagasi mu juurde tühjalt, vaid teeb, mis on mu meele järgi, ja saadab korda, milleks ma selle läkitasin“ (Jesaja 55:11), lahkusime igaüks oma kodudesse rõõmsate ja tänulikena.

Jaga Facebookis
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat