Koguduse peakonverentsi sessioon toimub aasta pärast

Avaldatud 3.7.2014, allikas Adventist Review

Aasta pärast, 2. juulil 2015 kogunevad pea 2600 delegaati ja tuhanded adventistid San Antoniosse Texase osariigis USAs Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduse Peakonverentsi sessioonile.

10päevane koosolek toimub 65 000-kohalises Alamodome'i hoones ja Henry B. Gonzalez nimelises keskuses, motoks on „Tõuse! Sära! Jeesus tuleb!”

„Me tervitame delegaate ja koguduseliikmeid, kes tulevad kogema peakonverentsi melu, värve ja heisid,” ütles sessiooni manager George Egwakhe, kes on adventkoguduse peakontori abilaekur.

Peakonverentsi sessiooni peetakse iga viie aasta tagant alates 1970. aastast, see on 18-miljonilise liikmeskonnaga koguduse kõrgeim valitsusorgan. 2600 delegaati hääletavad poliitikate kohta, võtavad vastu muudatusi peakonverentsi põhikirjas ja määravad koguduse ametnikud järgmiseks viieks aastaks.

See koosolek on samas ka äratussündmus, liikmete ja perekondade kokkusaamine, teenistuste ja osakondade näitus. Päev läbi toimuvad teenistused ja erinevad muusikaetteasted esindavad ülemaailmset kogudust. Õhtuti esitavad erinevate piirkondade juhid oma piirkonna töö kohta käivaid aruandeid.

„See on nagu suur laager,” ütles sessiooni juhiabi Sheri Clemmer.

Peakonverentsi sessiooni ajal tegelevad adventistid San Antonios kogukonnaprojektide, kultuuriprogrammide ja avaliku teenistusega.

2015. aasta sessiooni toimumiskoht valiti koguduse täitevkomitees, kuhu kuulub üle 330 liikme üle maailma.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat