Soovid piiblisalme pähe õppida? Tasuta äpp aitab sind

Avaldatud 23.12.2014, allikas Adventist Review

Adventkoguduse akadeemia on üllitanud esimese mobiiliäpi, milles on kokku pandud Piibel ja algupärased orkestripalad, et aidata inimestel uuel moel läheneda Jumala Sõnale.

Äpp nimega Scripture Singer on saadaval Apple IOS ja Android telefonides, muusikat saab ka tasuta alla laadida.

Fountainview Academy, muusikale keskendunud kool Kanadas on välja andnud mitu albumi ja DVDd, äpp tuli välja juunis. Detsembris uuendati rakendust olulisel määral ja sellele on lisatud lõigud Piiblist, kaasa arvatud 1. Korintlastele 13, kümme käsku ja Jaakobuse kiri.

Äpi autorid on Craig Cleveland, kes on akadeemia muusika- ja promotsiooniosakonna juht, ja Matthew Dietel, vabatahtlikuna töötanud tudeng.

Cleveland, kes oli 2013. aasta suvel palvetanud ja uurinud, kas oleks võimalik rakendust programmeerida, küsis oma õpilastelt, kas keegi neist oskab arvutiga seda tööd teha. Minnesotast pärit Dietel tuli pärast proovi tema juurde ja ütles: „Ma ei ole varem ühtegi äppi teinud aga ma tahaksin proovida. Arvan, et saan sellega hakkama.”

„Minu jaoks oli see palvevastus, et noor inimene end pakkus ja et ta tegi seda nii hästi, mõeldes sellele, et ta ei olnud varem ühtegi äppi programmeerinud” ütles Cleveland.

Inimesed, kes on rakendust kasutanud piiblisalmide meeldejätmiseks, aga ka koguduse teeistustel ja isegi matustel, kiidavad rakendust väga.

„See Pühakirja laulude kogu on suurepärane vahend neile, kes soovivad Jumala Sõna oma südames talletada,” ütles ajakirja Ministry toimetaja Derek Morris.

Morris teab, millest ta räägib: abikaasa Bodiliga on ta avaldanud seitse populaarset albumi, mis on saadaval ka iTunes'is ja nende kodulehel trilogyscripturesongs.com.

Morris rääkis, et tuntud inglise jutlustajat Charles Haddon Spurgeoni innustas Pühakirja pähe õppima tema ema, kes andis lapsele iga päheõpitud salmi eest rahalise autasu. Isa aga maksis pojale iga tapetud roti eest.

„Oma viimaste aastatel tunnistas Spurgeon, et ta teenis rottide tapmisega rohkem raha ja see oli ka lõbusam, kuid Pühakirja päheõppimine muutis tema elu,” ütles Morris.

Fountainview Academy investeeris äpi programmeerimisse 26 000 USA dollarit. Cleveland avaldas lootust, et rakendus jääb akadeemia kodulehele alatiseks tasuta allalaadimiseks.

Cleveland sõnas, et on olemas ka teisi piiblisalmide päheõppimise rakendusi, ent ükski neist ei kasuta muusikat.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat