Viimases "Laupäeva õhtus"

Avaldatud 1.5.2015, allikas Meie Aeg

Homme, 2. mail läheb aadressil live.advent.ee eetrisse viimane „Laupäeva õhtu” saade. Kaks aastat tagasi alustatud saade on kestnud kaks hooaega ja kokku on homsega koos valmis tehtud 17 saadet.

Oleme alates selle aasta algusest võtnud eesmärgiks tuua videotutvustusi adventkoguduse erinevatest struktuuriüksustest. Seekordsesse saatesse mahub koguni kaks külaskäiku: Trans-Euroopa divisjoni meediameeskonna abiga läheme külla TEDi peakorterisse Inglismaal ning ajame juttu oma kohaliku liidu juhtkonna kolme liikmega ning sellega saabki ring täis.

Seekordses saates saame piiluda „Laupäeva õhtu” tegemise eesriide taha, oma osast ja vastutusest räägivad Indrek Ploompuu ja Averonika Beekmann.

Kuna lähenemas on emadepäev, kutsusime stuudiosse meie armsate saatejuhtide, Toomase ja Susanna emad Anne Luku ja Lilija Soosaare. Lapsed ja nende emad räägivad emaksolemisest ja selle erinevatest tahkudest.

Nagu ikka, jätkame Mervi Kalmusega põhitõdede seeriat, seekord on vaatluse all vaimuannid ja ametid. Põhitõdede klippe teeme ka edaspidi, kuni adventkoguduse kõik põhitõed on läbi arutatud. Tulevikus võib neid klippe näha põhitõdede juures koguduse kodulehel.

Ja nagu igas eelnevas saates, lõpetab saate kogudusejuhi sõnum, seekord räägib liidu esimees Ivo Käsk.

Liidu kommunikatsiooniosakond jätkab ka edaspidi videomaterjali tootmist. Suvel kajastame peakonverentsi töökoosolekut ning riputame kodulehele uusi intervjuusid. Üsna varsti saab näha järgmist „Ristiinimese” saadet, milles muusika-aasta puhul käisime külas Helerin Lehtlal. Sügisel aga teeme algust uute ettevõtmistega.  

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat