Peakonverentsi kevadkoosolek – päev 1

Avaldatud 12.4.2017, allikas Adventist News Network

Pildil: Williams Costa Jr,  ülemaailmse adventkoguduse kommunikatsioonitöö juht, tutvustamas uut globaalset identiteeti [ANN/Brent Hardinge]

11. ja 12. aprillil toimub peakonverentsi kevadkoosolek adventkoguduse peakontoris, mille asukohaks on Silver Spring, Maryland, USA.

Esimese päeva teemad

Adventkogudus võtab kasutusele ühtse ülemaailmse visuaalse identiteedi

Üheks suurimaks muutuseks on uue kirjastiili kasutuselevõtt. Uus font „Adventist Sans“ on juba hetkel saadaval 91 keeles ning see number suureneb ajapikku.

Teiseks muutuseks on ettepanek kasutusele võtta Creation Grid, mida võiks tõlkida kui loomise raamistik. Tegelikult tähendab see seda, et iga plakat või raamatukaas või ka koduleht on jaotatud mõtteliselt seitsmeks osaks ning see viimane, kui sümbol hingamispäevast, on eriline. See võib olla näiteks teistsugune värv või pilt ning ainus kujunduselement on adventkoguduse logo.

Adventkogudus alles hakkab seda kõikehõlmavat ja dünaamilist raamistikku kasutusse võtma ning arendama. Kogu informatsiooni ja tulevikus ka jooksvate uuenduste saamiseks külasta identify.adventist.orgLoe rohkem ANN'i kodulehelt.

Pildil: Näide Creation Grid'ist

Adventkogudus võttis vastu seisukoha transseksualismi osas

Üha rohkem on vaja teadvustada transseksuaalide vajadusi ja väljakutseid sellega seoses. See teema puudutab ka adventkogudust. Transseksuaalid on inimesed nagu me kõik ning kogudusena me mõistame nende iseärasust. Siiski me usume, et Piibel annab meile head põhimõtted ja juhised nii transseksuaalidele kui kogudusele, et paremini inimloomust mõista.

Pildil: Adventkoguduse asepresident Artur Stele võtab sõna arutelul transseksuaalsuse teemadel

Väljavõte kümnendast punktist, mis väljendavad meie Piiblil põhinevaid seisukohti:

Julgustame neid, kes tunnevad ebakõla oma bioloogilise soo ning soolise identiteedi vahel järgima piibellikke põhimõtteid rasketel aegadel. Nad on kutsutud üles peegeldama Jumala algset plaani puhtusest ja soolisest kuuluvusest. Kuuludes Jumalale, on kõik kutsutud üles austama Teda oma ihu ning elustiili valikutega (1Kr 6:19). Nagu ka teised usklikud, on transseksuaalid kutsutud üles otsima Jumalat ning neile saab osaks ülim kaastunde, rahu ja armu täius, mis saab osaks Jeesuse tõelistele järgijatele, kes taastatakse täilikult Jumala ideaali järgi Jeesuse peatses tagasitulekus.  Loe rohkem ANN'i kodulehelt.


Esimese päeva ülekandeid saab vaadata ANN Youtube kontol:

https://www.youtube.com/watch?v=DYwm-hbm5BI

https://www.youtube.com/watch?v=wIgnCtMQXF4

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat